Klasická adventúra The Neverhood možno už čoskoro aj pre iPhone

Mnohí z vás si zrejme spomínajú na klasickú adventúru z roku 1996 zvanú The Neverhood. Pekná animovaná „point and click“ adventúra si získala srdcia množstva hráčov a vyzerá to tak, že sa o to pokúsi ešte raz, tentokrát z obrazoviek dotykových zariadení. Aj keď to po formálnej stránke ešte nie je úplne ošetrené, projekt je minimálne podľa oficiálnych Facebook stránok v plnom prúde.

komentárov
  1. Super super……. tuto hru som miloval…. velmi sa tesim a hned kupujem i ked sa asi viac hodi pre iPad ako iPhone kvoli velkosti displeja. Inak mala oprava hra nieje kreslena ale cela modelovana z plasteliny a krok po kroku fotena.

    0
    0
  2. Drahí moji, som fanúšikom Neverhoodu už …dlho. Kúpil som si triško v malom projekte z čiech a behal s ním…neuveriteľne veľa ľudí ju spoznávalo. Hra má geniálny soundtrack a je na zozname najviac nedocenených hier histórie. Jej prevod bol mojim snom od založenia appstore a stále som sledoval net, či sa to niekomu nepodarí…a je to tu. Som ohromený a šťastný :)

    0
    0
  3. No… a pre ešte starších pamätníkov, by bodol DIZZY :)))
    Tak to bola adventurka ako lusk. Najskôr som drvil na Didaktiku M a neskôr aj na PC :)))

    0
    0
  4. Pre “Jean Pierre”:
    Slovko kreslená, nebolo nikde spomenuté !
    Animovaná, znamená oživená. Je veľa techník animovania.

    Mimochodom, na hru sa veľmi teším. Hry takéhoto grafického stvárnenia mám najradšej. Akosi mi pripomínajú detstvo, keď sme v škole hrávali lodičky na štvorčekovom papieri.

    0
    0
  5. uz nech to jeeee!!!!!! :-) soundtrack je neskutocny a cela hra je strasne funnyy ale hlavne klasika z detskych cias :-)

    0
    0
  6. Hehe.. po x rokoch som si pred par dnami na tuto hru spomenul a dnes sa docitam, ze bude pre iPhone.. to je znamenie, takze si ju urcite kupim :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.