Kamera v iPade 2 potvrdená – 3 nové iPad aplikácie v iOS 4.3 Beta 2

V druhej betaverzii iOS 4.3 objavili vývojári ďalšie dôkazy o tom, že sa v iPade 2 bude nachádzať minimálne jedna webkamera. iOS 4.3 totiž obsahuje ikony pre aplikácie FaceTime, Camera a PhotoBooth. Ikony boli objavené v obrázku, ktorý slúži na náhľad výberu pozadia a zobrazuje ikony základných aplikácií. V predošlej betaverzii ešte tieto ikony neboli.

Ikony nových aplikácií na iPade 2

Prvá spomínaná aplikácia, FaceTime, bude slúžiť pre uskutočňovanie videhovorov s majiteľmi iPhonov 4, najnovších iPodov touch alebo Macov. Camera app taktiež nie je žiadnou novinkou a ide o aplikáciu fotoaparátu pre snímanie obrázkov a videí. Stále však nevieme, či bude mať iPad jeden alebo dva fotoaparáty. Ten na prednej strane je takmer istý, no či bude mať iPad 2 fotoaparát aj vzadu ukáže až čas. Poslednou novou aplikáciou bude PhotoBooth, ktorú poznajú najmä majitelia Macov, a slúži pre vytváranie autoportrétov zo zabudovanej webkamery, pričom nechýba ani možnosť používať rôzne špeciálne efekty.

komentáre
  1. No pokial tam je app camera tak jednoznacne podla mna bude aj druha kamera. Ved keby bola len kamera na strane displeja tak by camera app nemala vyznam kedze ju nahrádza photobooth

    0
    0
  2. no ja si myslim, ze logicky, ked je tam aj Camera App aj PhotoBooth App, tak budu kamery dve. Aky by inak mala vyznam ta druha aplikacia, ked by obe snimali len z prednej kamery?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.