Jesenný balíček MacUpdate – 11 aplikácií pre Mac za 49,99 USD

MacUpdate opäť prinášajú výhodný balík jedenástich aplikácií pre Mac. Zatiaľ čo pri samostatných platbách za každú z nich by vás balík stál 487 USD, najbližšie dva týždne ho budete môcť získať za 50 USD. Balík zahŕňa tieto aplikácie: Toast 11 Titanium, Printopia (pre prvých 10 000 kupujúcich), Data Rescue 3, FX Photo Studio pro, Fantastical, iStat Menus, PhoneView, Concealer, EarthDesk, Mellel a Bookends. Zrejme najväčším ťahákom tohto balíka je aplikácia Toast 11 Titanium, ktorá sama o sebe stojí 99 USD. Viac informácií o akcii vrátane možnosti nákupu nájdete tu.

komentárov
  1. RedyMex: Preco by si to nemal kupit. Za tu cenu? Toast je tam naopak asi najmenej lakava ponuka. Ono niekto dnes este vypaluje? A ak, vystaci si aj s Burn zadarmo.

    Skor veci ako Mellel, BookEnds, PhoneView, Data Rescue 3, iStat Menu su viac ako zaujimave.

    0
    0
  2. Ja som si to kupil len kvoli Toastu. Samotny Toast 11 Titanium stoji 70 eur. Takto ma vysiel na polovicu s dalsimi desiatimi programami, ktore ani nemusim pouzivat a je to pre mna vyhodna kupa. Ten Toast 11 Titanium som chcel kupit aj keby nebol v tom balicku.

    0
    0
  3. Ja si myslim, ze toto je jeden z mala bundle, kde su skoro vsetky apps zaujimave a vyuzitelne vacsinou ludi. Pravdepodobne si ho kupim aj ja.

    0
    0
  4. cena je fakt super, ale ked si predstavim, ze som uz 2x tolko zaplatil za phoneview, data rescue a istat, tak ma to len z principu nezaujima. a speje to len a len k tomu, ze si ludia prestanu kupovat software a budu cakat na taketo ponuky :-( smutne

    0
    0
  5. Ide niekomu Data Rescue na SSD? Mne píše, že takúto mechaniku nepodporuje, a ponúkne na výber len napr. USB kľúč alebo externý mechanický disk.

    0
    0
  6. Ako ono je to vyhodna ponuka, ale pre mna je tych 50 evri proste vela za soft nejaky, ktory by som zrejme ani nevyuzil. Mozno Mellel, ten vyzeral celkom k svetu, ale to si ho radsej kupim samotny za 23 :).

    0
    0
  7. Určitě Mellel a Data Rescue za to stojí, no a vypalování ? I Toast – spousta zákazníků chce data na CD nebo DVD

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.