Je toto iPhone 5? Pozrite sa na uniknutú “špiónsku” fotografiu

Predstavenie iPhonu 5 je predo dvermi, a tak nie je ničím zvláštnym, že sa na internet začína dostávať stále viac špekulácií a dohadov. Jednou z najnovších je nižšie uvedená fotografia, na ktorej má byť údajne práve iPhone 5 odfotený v kancelárii francúzskeho mobilného operátora. Podľa autora mali na prezretie telefónu len dve minúty a aj to stačilo na to, aby mal po testovaní pocit, že je iPhone 4 veľmi pomalý (v porovnaní s novinkou). Okrem zvýšeného výkonu je aj tenší, odhaduje sa hrúbka približne 7 milimetrov.

Je to iPhone 5 alebo len čínska napodobnenina? To by sme sa mali dozvedieť už čoskoro. Zdroj: BGR

komentárov
  1. ako uz na inych serveroch niekto podotkol, obrazok je flipnuty – tlacitka ma iphone na opacnej strane. Inak vyzera autenticky.

    0
    0
  2. No podľa toho, že displej je čitateľný aj z takého uhla, by som povedal, že toto čínsky produkt nebude…ale ktovie :)

    0
    0
  3. nevyzerá zle, upgradovana 4, ale nemal by sa sťenšovať, ako to bolo písané pri obaloch v Číne ? A ovládanie zvuku sa tiež malo presunúť.

    0
    0
  4. Podla GUI to vyzera ako iOS, cinske fake maju svoj komunisticky “OS”… Mozno sa mylim a sikmaci ho uz domakali na obraz iOS – teda obsahuje uz aj iBooks, kde su diela Marxa, Engelsa, Lenina, Mao Ce-Tunga a Cervena Karkulka…

    0
    0
  5. oni neriesia rozkockovane prsty … ale zahadu preco v oblasti mobilu ma fotka viac pixelov … :D :D .. tiez uz som chcel podotknut ze ci su fakt taky sprosty … (kedze zjavne autor rozmazal vse “identifikovatelne”) :))

    0
    0
  6. Je to fake, proporcie na tej foto nesedia, otvor mikrofonu, je dispozicne zle umiestneny, pod nim a hornym okrajom je velka medzera, Zatial co dolny okraj je natlaceny az k tlacitku. Stavova lista na display je nerealne siroka. Cidlo senzoru naviac na fotke prekryva okraj repra…. A to som sa ani. Poriadne nezameral na dalsie podrobnosti. Dost amatersky sfusovana fotka vo photoshope

    0
    0
  7. No to ako s Iphone 4 všetci naň nadávali že ako vyzerá a kolko ludí si ho kúpilo čiže keby toto bol aj ten pravý tak určite sa sneho všetci pototo veď APPLE :D

    0
    0
  8. boze… zaseraz to iste.
    nieco unikne, vsetci sa dusuju, ako je to viditelne fake a k tomu este aj taky “nechutny”… a potom ak sa ukaze, ze je to pravy iphone 4s/5, vsetci popadaju na rit z toho, ake je to cele vlastne dokonale >_< potom ze sa hovori o "apple ovciach", ani sa necudujem... podla mna, ak je to skutocny novy iphone... a nafoti sa rovnako starostlivo, ako to apple vzdy robi, bude to vyzerat velmi dobre a ludia budu znovu saliet...

    0
    0
  9. gabosh … ak si si nevsimol tak ten 10uyo .. zanechal skrity podtext .. potreboval sa pochvalit 2tis. € mesacnym zarobkom .. (krasne je to citatelne stylizaciou jeho textu ) … :))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.