iPhone 5 puzdra potvrdzujú špekulácie o tenšom tele a väčšom displeji

Trh je už pomaly zaplavený čínskymi puzdrami pre očakávaný iPhone 5 a najnovšie po internete kolujú fotografie, na ktorých sú puzdra porovnané s iPhonom 4. Ako máte možnosť vidieť nižšie, ak sú tieto puzdra skutočne pre iPhone 5, nová generácia telefónu od Apple bude oproti iPhonu 4 výrazne tenšia a to napriek tomu, že iPhone 4 bol minimálne v čase jeho predstavenia minulé leto najtenším smartfónom na svete. Zároveň puzdra odhaľujú aj v špekuláciách neustále spomínaný väčší displej a skosené hrany iPhonu 5. Do odhalenia iPhonu 5 už ostáva zrejme len niekoľko týždňov, a tak sa čoskoro dozvieme, či pôjde o prvú zmenu v rozmeroch displeja iPhonu alebo bude dizajn takmer identický ako iPhone 4, ako naznačovali niektoré špekulácie.

iPhone 4 v puzdre pre iPhone 5

Viac obrázkov nájdete na stránkach www.macitynet.it.

komentárov
  1. Mohol by ho zase niekto zabudnúť v niakej kaviarni xD
    A myslím si, že je to púzdro na iPod Touch 4G, možno trochu modifikované ;)

    0
    0
  2. iPhone 5 bude podobny ako iPhone 4. Tento kryt je pre novu generaciu iPod Touch, na ktory sa zabuda, no tiez ho caka aktualizacia.

    0
    0
  3. Na iPode touch nebol nikdy prepinac ticheho rezima, ktory ma iPhone na pravej strane, takze je to s najvacsou pravdepodobnostou puzdro pre iPhone 5.

    0
    0
  4. jednoznace sa zacinam priklanat k nazoru ze pojde o iPod Touch ako cielove zariadenie pre toto puzdro. pride mi to ako najrozumnejsie vysvetlenie. a ako tak citam nemyslim si to sam. predsa len,kedy bol posledny update iPodu touch?

    0
    0
  5. co sa tyka spekulacii , ze je to kryt na ipod touch , tak… z historie vieme, ze 3,5mm jack na iphonoch je v lavom hornom rohu zariadenia, naopak co sa tyka ipodov tak tie ich maju klasicky v pravom dolnom rohu. Preto je vysoko pravdepodobne ze ak je ten kryt autenticky, jedna sa o kryt pre iPhone , nie iPod.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.