iPhone 5 na WWDC 2011 neuvidíme, distribuovať sa začne najskôr na jeseň

V súvislosti so včerajšími správami o odložení predstavenia iOS 5 sa na povrch dostávajú aj informácie o budúcej generácii iPhonu. Konferencia WWDC 2011, ktorá bude usporiadaná začiatkom júna (6. až 10.), by totiž tento rok mala byť zameraná výlučne na softvér a nemáme na nej očakávať žiadne hardvérové novinky. Práve na nej zvykol Apple predstaviť novú generáciu iPhonu a prípadne ďalšie novinky. Tento rok však bude zameraná len na budúcnosť iOS a Mac OS X.

WWDC 2011

iPhone 5, ako sa budúca generácia iPhonu zvykne označovať, by sa tak podľa niektorých zdrojov mala začať distribuovať až po septembri 2011. Príčinou je súčasný stav výroby súčiastok, ktorá ešte nezačala. Vyzerá to teda tak, že Apple sa tento rok rozhodol narušiť svoj zaužívaný cyklus predstavovania nových iPhonov (jún – júl) a iPodov (september). V súlade s tým je aj plánované spustenie predaja bieleho iPhonu 4, ktorý by sa mal do obchodov dostať v najbližších týždňoch, prípadne mesiacoch. Predaj nového modelu len krátko pred ďalšou generáciou by totiž nemal zrejme veľký význam.

komentárov
  1. sup sup, uz scem ip5, kedze som sa rozhodol neist do ip4 a stale mam 3G, tak som nazhaveny a kazdym dnom ocakavam nejake novinky :)

    0
    0
  2. ale biely iPhone je co zmena farby vsetci o tom pisu ako keby to bol novy produkt, pochybujem ze Apple strati rok len kvoli tomu je takto oneskorene uviedol nieco co ma iba inu farbu. Aj tak cierny je krajsi.

    0
    0
  3. podla mna iPhone 5 predstavia len ludi natahuju aby si nadalej kupovali iPhone 4 aby si ho neprestali kupovať a čakať na 5-ku Toto by som určite urobil kebyže som šéf applu

    0
    0
  4. A možno sa hneď na to niekedy urobí nejaké nové sedenie výlučne pre iP 5, možno tomu chcú venovať samostatnä pozornosť

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.