iPhone 5 bude podľa Wall Street Journalu predstavený už 4. októbra

Akcia, na ktorej Apple predstaví nasledujú generáciu iPhonu, sa má konať už o necelé dva týždne, štvrtého októbra. Informuje o tom technologický portál AllThingsD, spadajúci pod denník The Wall Street Journal, známy pre svoju serióznosť a dôveryhodnosť. Potvrdiť mu to mal zdroj, ktorého identitu All Things D neprezradil.

Takto by mohol vyzerať nový Apple smartfón podľa MacRumors.Októbrový termín sa ako dátum uvedenia iPhonu 5 v médiách skloňuje už dlhšiu dobu. O dátume hovoril údajne aj viceprezident amerického operátora AT&T. Pred niekoľkými dňami riaditeľ France Telecomu novinárom povedal, že začiatok predaja očakávajú podľa dostupných informácii 15. októbra. Dátum, kedy svet prvý raz uzrie nový telefón, ale doteraz známy nebol.

Ako upozorňuje AllThingsD, bude to prvé veľké uvedenie produktu po odstupe Steva Jobsa z pozície výkonného riaditeľa a prvá veľká skúška pre Tima Cooka. Októbrová prezentácia bude udalosťou, „kde verejnosť získa prvý ucelenejší dojem z Tima Cooka a môže zároveň určiť tón pre Cookovu novú rolu,“ píše portál.

komentárov
  1. Neviete z coho bude ten zadny kryt? Zda sa ze ten tvar co je aj v tomto clanku je definitivny, ale mne to sklo vzadu velmi vyhovuje, bol by som nerad, ak by tam bol nejaky makky plast co sa bude hydlikat a skrabat.

    0
    0
  2. Uf :o) první členové víry se ozývají. Mám několik velice dobrých známých v éémerice. Ti mi povídali, že zájem o iPhone ochabuje, zejména u mladší generace.
    Nevím co je na tom pravdy, nedokážu to posoudit, ale je to z více zdrojů.
    Jak už jsem tu psal, já preferuji telefon s dlouhou výdrží ve spojení s iPadem.

    0
    0
  3. no uvidime co to bude, snad nieco dobreho ukazu predstavia, koncom mesiaca mi konci pausal tak snad sa dostane k pomarancu cim skor a ak to nebude nic prevratne radsej zakupim iPad 2 a iP4 staci s novym iOS5 to bude urcite o krok dalej a nie nie o moc pozadu od iP5

    0
    0
  4. ten obrazok vyzera taaaaak chutne :) mnaaam , aa suhlasim s nazormi vyssie, chceeem tam jednoznacne skloo, alebo nejaky lepsi material ktory bude este lepsi ako sucasne sklo a zaroven nie plast kt. bude pukat ako na 3G v oblasti napajania

    0
    0
  5. Chcem len informaciu ci to predstavenie je mozne sledovat online na neta aĺebo klasika potom na oficialnej stranke. Ak je vysielanie dajte sem odkaz prosim. Pripadne na stranku. Vela ludi potesite. Dakujem

    0
    0
  6. re:Pavel,ano suhlasim s tebou ohladom ameriky a znacky apple.V amerike je apple luxus ako u nas.Len nas je 5mil a americanov 350mil.Je to rovnake v kazdej krajine.Apple znacku si kupuje urcite percento ludi.Je pravda,ze uz konkurencia ponuka podobnu kvalitu a ludia si mozu vyberat.Ja som fanusik apple a mam rad jednoduche a pekne veci ale neodcudzujem beznych uzivatelov konkurencnych znaciek.Je az chore ako ludia nenavidia apple.Viem,ze clanok je k uvedeniu ip5 len som sa chcel trochu vyjadrit.

    Na margo konkurencie mala poznamka …
    Dokonca Samsung uz uviedol na trh SGS2X a vsimli ste si ako je SGS2 vsade na kazdom banery?

    0
    0
  7. Podľa obrázku to vyzerá na lisovaný, alebo inak opracovaný hliník. Je dosť tenký a preto si myslím, že kôli pevnosti bude na zadný kryt použitý kov.

    0
    0
  8. Na obrazku je pouzita zadna strana iPad2 – cize je to hlinik – logicke by to bolo, co do zjednotenia dizajnu, no ako by to vyriesili s antenou, wifi a GPS…takychto peknych obrazkov je vela, no realita bude asi ina :)

    Zaujem o iPhone a vlastne o vsetko stare oslabuje pred uvedenim novej rady :) Konkurencia musi byt, ale iP5 bude valec, ktory sa spomali az niekedy po novom roku, ked sa zacnu sirit famy o iPad3D ;)

    0
    0
  9. nieje ziadna sanca, zeby menili design iphonu tak skoro (a z vobec nie na hlinik, ktory postupne opustaju – podla ich slov). Iphone novy bude tensi, trosku mensi a zrejme bude mat dotykovy home button.
    A samozrejme dualcore + ios5.

    0
    0
  10. ccd22.09.2011 o 09:40

    akoze nie je ziadna sanca?
    akoze opustaju hlinik?
    akoze?
    ked, tak podloz dakym relevantnym zdrojom a potom bud taky.. vylucny

    0
    0
  11. ak bude vypadať takto tak to pre mňa stratí ten pravý jablkový vzhľad!! iPhone má byť hrubý, veľký a má mať okrúhle tlaČítko! toto?? ani náhodou si ho nekúpim…to radšej druhú 4!!!

    0
    0
  12. Preboha ja neviem čo tu stále riešite či sa to bude volať iPhone 4s alebo iPhone 5 :D Ajtak to bude niečo nové nad čím sak všetci rozplynieme, tak wtf …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.