iPad verzia pánskeho magazínu Playboy sprístupňuje všetky vydania od roku 1953

Síce s omeškaním, ale Playboy predsa len dodržal slovo. Majitelia iPadu tak získavajú prístup ku všetkým vydania tohto pánskeho magazínu v digitálnej forme. Pôvodné špekulácie sa však naplnili a Playboy sa nedistribuuje štandardnou cestou cez App Store. Koniec koncov, asi by kvôli prísnym pravidlám Applu ohľadom obsahu pre dospelých ani neuspel. Namiesto toho boli spustené nové stránky i.playboy.com.

Playboy pre iPad

Predplatné na nich stojí 8 USD/mesiac a za túto sumu dostanete neobmedzený prístup ku všetkým číslam Playboya od toho najnovšieho až po úplne prvé vydania od roku 1953. K dispozícii sú aj cenovo výhodnejšie voľby – 60 USD/rok alebo 100 USD/dva roky. Nejde pritom o žiadne jednoduché PDF verzie magazínu, všetky čísla sú dostupné v interaktívnej forme – môžete si prispôsobovať polohu iPadu aktuálnemu článku, vyhľadávať v ňom alebo napríklad zobraziť obsah celého čísla a skočiť na článok, ktorý vás zaujíma.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.