iPad 3 s Retina displejom už začiatkom roku 2012

Najnovšie sa k zdrojom potvrdzujúcim vydanie iPadu 3 začiatkom roku 2012 prídáva aj známy The Wall Street Journal. Apple v súčasnosti pracuje s dodávateľmi súčiastok a výrobcami v Ázii na testovacej výrobe iPadu 3. Ten by mal opäť získať náskok nad konkurenciou a okrem výkonnejšieho hardvéru sa môžeme tešiť najmä na Retina displej, ktorý bude mať namiesto aktuálneho rozlíšenia v iPade 2, 1024 × 768, dvojnásobne vyššie rozlíšenie, 2048 × 1536. Cieľom dodávateľov je zvýšiť produkciu nových iPadov vo štvrtom štvrťroku 2011 pred oficiálnym odhalením v roku 2012 natoľko, aby bol minimalizovaný problém s nedostatočnými skladovými zásobami.

Čo od iPadu 3 očakávate vy?

komentárov
  1. Nič. Iba sa pýtam, že načo je ľuďom toľko novej techniky. Už skoro nevieme normálne žiť a normálne sa rozprávať. Som spokojným užívateľom MacBookPRO a mám Apple a ich pohľad na technologický svet rád.
    Bol by som ale radšej, aby namiesto nových technických zhýralostí a skvelých štatistík, že aký sme úžasný a bohatý, sa všetci na čele s najhodnotnejšou firmou sveta zamysleli a využili svoj kapitál na vzdelávanie (a nakŕmenie) tých, čo nevedia čítať a písať. Budem zvedavý, že koľko patentov nový iPad poruší. Alebo potrebujeme ešte jasnejší super hyper retina display nato, aby sme konečne videli tie deti a polovičku zotročeného sveta v krásnej grafike na webe?
    Aby sme sa my mohli tešiť z “retiny” musí nejaké dieťa obetovať svoje detstvo a makať na ryžovom poli, aby sa ľudia pracujúci za pásom mohli najesť a ešte efektívnejšie skladať nové iPady. A všetci sa mohli tváriť šťastne a spokojne. Veď nové iPady vlastne budú skladať roboty. Aké skvelé a ľudské.

    0
    0
  2. Mohli by trocha predlzit intervaly novych produktov – kazdy rok novy model, myslim ze je to prilis rychle. Ipad 2 este nevychladol a uz je tu ipad3…

    0
    0
  3. _jaro1
    Pekna mysienka ale vies keby mal kazdy co do ust kazdy by sa mal faj na svete by neboli vojny hlad chudoba a podobne bolo by nas tu asi vela a ako ustrazis tolkych ludi ?? nijako ! hierarchia v ludskej spolocnosti existuje !! vezmi si len rozdiel medzi stredoskolskym a vyskoskolskym vzdelanim a … a vdaka tejto hierarchiji sa dari ako tak udrziavat ludstvo ako tak pokope :) chudoba hlad … to vsetko su nastroje :) ale inac tesim sa na ipad 3 apple je apple a moj svet je v jablku :D

    0
    0
  4. Já bych přivítal přidání klasického mini USB, aby se to dalo nabíjet i nouzově jiným než originál kabelem a větší uvolnění restrikcí pro vývoj. A určitě lepší fotoaparát vzadu.

    To _jaro: To myslíte vážně? Proč by se technologická firma měla najednou věnovat charitě? Od toho jsou snad jiní specialisté? A kolik měsíčně přispíváte vy na tyto činnosti? Bohatství které má Evropa, USA, Kanada, nebo Japonsko, Chile či Jižní Korea jim spadlo z nebe nebo to byl dar od strýčka? Všichni si to museli vydřít a získat to prací. Proč asi jinde je hlad a bída? Když dáme dalších 100 miliard Euro Somálsku, tak se tam něco zlepší? Oni nebudou vyhlížet další humanitární letadla a střílet se navzájem, místo aby se živili. Nebo stejná pomoc bude účinná v Pákistánu nebo Indii? Není náhodou pomalejší vývoj v Indii než v Číně způsoben jejich kastovním životem, kterého se nechtějí zbavit.

    0
    0
  5. Metal, “Bohatství které má Evropa, USA, Kanada, nebo Japonsko, Chile či Jižní Korea jim spadlo z nebe nebo to byl dar od strýčka? Všichni si to museli vydřít a získat to prací.”

    Európa, USA? Ja sa len spýtam kto mal najviac kolónií a kto bol najväčším kolonialistom, kto boli ďalší kolonialisti? I ja by som bol finančne a technologicky niekde inde keby som si ukradol zem, bohatstvo a troška sa ešte posnažím v iných veciach.

    Ale koniec koncov, to že sme vyspelí, bohatí, ešte neznamená že sme šťastní…

    0
    0
  6. Ano, vaše poslední věta je velmi pravdivá a v současné Evropě velmi aktuální. Snad si to začne uvědomovat více lidí.

    Ale jinak trvám na svém tvrzení ohledně práce, dřiny a intelektuálního umu naší civilizace. To netvrdím ze sobectví, ale z důvodu, že historie a staré příběhy mě zajímají. Určitě máte pravdu, ohledně drancování kolonií nebo válečno-loupežných výprav našich předků. Ale to je jen menší část našeho bohatství. Drtivá většina musela být vymyšlena, vyrobena a ohlídána. Nevím, zda jste byl někdy v pozici zaměstnavatele, já ano a proto vím jaká dřina a nervy, je ukočírovat pár lidí. A co teprve kolonii, aby se nerozpadla, vzkvétala a rozvíjela. I s vědomím zločinů a bezpráví, tak jaký pokrok udělala samotná Afrika nebo Indie či Latinská Amerika před a po příchodu Evropanů.

    Na druhou stranu, když si Evropané hráli ještě na nočníku, tak Číňané vybudovali vyspělou a kultivovanou a technicky zdatnou civilizaci. Klobouk dolů, ale pak díky změnám v Evropě přišla průmyslová revoluce, a Čína nám to musí natřít znova, po reinkarnaci. Ale zase prací a vědomostmi.

    0
    0
  7. Tazka ale zato zaujimava tema. Kazdy clovek s troskou socialneho citenia si tieto otazky musel polozit. Casto prave ludia co maju dostatok s tym zacnu najviac – bono, gates a spol. Jednotlivci ale vela nezvladnu, tiez tie nesystematicke almuzny su nanic. To, ze niekde umieraju ludia od hladu a niekde sa ludia nudia a vyhadzuju miliardy na zabavu je kazdopadne chore. Mame schopnoti aj prostriedky na to zmenit to, len sme sebecki, ignoranti a alibisti. Kazdy z nas o tom vie a akceptuje to. To je prote fakt.

    Sme stale v stredoveku, hi-tech stredovek, kde za prachy si znicime aj vlastny domov, Zem. To je tiez fakt.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.