iPad 2: Videá

Po fotografiách nového iPadu 2 vám prinášame aj prehľad videí, ktoré v súvislosti s ním Apple zverejnil.

Apple iPad – Year One

V tomto videu uvidíte súhrn všetkého čo tablet iPad, počítač z „post-PC“ doby, za prvý rok na trhu dokázal. Okrem bežných prostredí, v ktorých sa iPad používa, je spomenuté aj to, ako pomáha pri vzdelávaní, v medicíne, práci s deťmi postihnutými autizmom a podobne.

Oficiálne video iPadu 2

Názov hovorí za všetko, Apple prezentuje a vyzdvihuje najlepšie vlastnosti nového iPadu 2.

Predstavenie puzdra Smart Cover pre iPad 2

Ako už iste tušíte, v tomto videu Apple prezentuje svoje revolučné puzdro pre iPad 2 – Smart Cover.

komentárov
  1. Zda sa mi to alebo jediny kto dokaze prekonat apple je apple sam ? ved toto je neskutocne…odkedy mam macbook a iphone som s nimi tak spokojny zeby som ich za nic nevymenil.. co sa tyka iPadu nedrzal som ho bohuzial v rukach co ma velmi mrzi ale snad niekedy v buducnosti sa postasti :)

    0
    0
  2. Môžem povedať to isté, od kedy mám MBP a iPhone tak sa mi normálne uľahčil život, je to super a dúfam, že sa mi podarí zaobstarať si iPad 2 lebo už iPad sa mi veľmi zapáčil :)

    0
    0
  3. Mato: ked ho chytis do ruky, len sa utvrdis v tom, co uz vies – budes s nim tak spokojny, ze ho nebudes chciet vymenit za nic ine (iba za novsiu verziu od applu).

    0
    0
  4. velmi vystizne to napisal mato, mam podobny pocit a uz mam i ipad ;), este odporucam kazdemu novy apple TV, to je taka nedocenena vecicka od nich

    0
    0
  5. a budem medzi prvými čo si objednajú iPad2. Nie kôli tomu že “aby som to mal” ale koli práci a vecí ktoré iPad dokáže – a teraz hlavne to čo mi najviac chýbalo – prepojenie s projektorom…

    0
    0
  6. iPad mám a myslím si, že jeho cena je veĺmi dobrá, ale predsa len by ju mali ešte znížiť, ak chcú trh s tabletmi dobiť úplne (tým myslím aj presvedčiť ľudí, ktorí si nie sú istí, či tablet chcú).

    0
    0
  7. to mario :
    cenu si nemôžu dovoliť znížiť, za prvé by stratili tak trosku na tej povestnej exkluzivite a za druhe, už teraz majú problémy s uspokojovaním dopytu, čo by to bolo keby znižili ceny len o 10% si neviem ani predstavit :D

    0
    0
  8. Keby sa to aj tu na Slovensku predávalo za 499$ by bolo fajn nie za 499€. Tých cca 360€ za najnižší model je celkom fajn.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.