iPad 2 je už aj v Európe, väčšina skladových zásob je vypredaná, ďalšie kusy prídu až o niekoľko týždňov

V piatok o piatej, na niektorých miestach o siedmej večer miestneho času, spustil Apple predaj druhej generácie iPadu v 25 krajinách. V USA je aj dva týždne po spustení predaja nedostatkovým tovarom a situácia je teraz podobná aj v Európe. Ľudia na svoj iPad 2 čakali pred Apple predajňami od skorého rána aj u našich susedov, kde sa už iPad 2 začal predávať (Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko), a napriek tomu sa vysnívaný tablet neušiel každému. Okrem špecializovaných predajní Apple ste mohli iPad 2 vidieť aj v iných reťazcoch s elektronikou, kde boli jeho zásoby ešte nižšie, ale na druhej strane pred nimi ľudia nečakali od rána. Pri troche šťastia a po niekoľkých telefonátoch ste sa k iPadu 2 mohli dostať ešte aj v sobotu, no ochota predajní prijať rezervácie bola nízka aj na krátky čas. Podľa informácií, ktoré sme v predajniach získali, budú ďalšie iPady 2 a príslušenstvo dostupné až o 4 až 5 týždňov. Samozrejme, táto doba sa môže skrátiť, no nikto presne nevie, koľko iPadov 2 v ďalších zásielkách bude.

iPad 2 v ČR

O iPad 2 bol obrovský záujem takmer všade, zásoby nestačili

Majitelia nových iPadov by si určite nemali nechať ujsť naše články o 10 najlepších aplikáciách pre iPad10 najlepších hrách pre iPad.

Vybrali ste sa aj vy v piatok po váš iPad 2? Aké máte skúsenosti a dojmy zo spustenia jeho predaja, pre aký iPad 2 ste sa rozhodli? Neváhajte sa o vaše zážitky podeliť s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentáre
  1. Vidensky Media Markt (Brunner Strasse): budicek 5:00, odchod zo SR 6:00, prichod 8:00 (nikde nikto), otvorenie 9:00, pridelenie listku s cislom 1 o 13:00, iPad (64 3G BLK) v ruke 17:02, prichod 19:30.

    0
    0
  2. mne sa ipad2 paci velmi velmi, ale nechapem ako moze rovnaka firma vyrobit taky skaredy a neprakticky adapter na HDMI kabel. Ostre hrany, divne na boku konektor. vychadza to z boku ipadu … fuj. len dufam, ze ten adapter bude fungovat aj ked sa pripoji do docku ked je na nom ipad “)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.