iPad 2 a iOS 4.3 budú zrejme predstavené do dvoch týždňov

The Daily je prvá aplikácia, ktorá umožňuje automaticky sa opakujúce sa platby, ktoré sú nevyhnutné pre odoberanie novín a časopisov na iPade. Táto aplikácia už síce je dostupná v americkom App Store, no prvé dva týždne používania sú zadarmo. Okrem možnosti vyskúšania sa zdá byť ďalšou príčinou pre bezplatné obdobie fakt, že iOS 4.2 neobsahuje potrebné API pre aktiváciu opakujúcich sa platieb v aplikácii. Po uplynutí dvoch týždňov však už používatelia budú musieť mať možnosť objednať si The Daily s predplatným 0,99 USD týždenne alebo 39,99 USD ročne.

Práve dva týždne dlhé obdobie pre bezplatné skúšanie The Daily sú podľa Johna Grubera z Daring Fireball deadlinom pre sprístupnenie iOS 4.3 verejnosti. Nakoľko je v týchto týždňoch najočakávanejším produktom od Apple druhá generácia iPadu, s veľkou pravdepodobnosťou spoločnosť usporiada podujatie, kde okrem iOS 4.3 predstaví aj iPad 2. Do predaja by sa potom mal dostať v USA v priebehu apríla.

David Pogue vo svojej recenzii CDMA iPhonu od Verizonu pôvodne uvádzal dátum 13. februára ako deň, kedy by mala byť funkcia Personal Hotspot, ktorá je zatiaľ dostupná len na novom CDMA iPhone od mobilného operátora Verizon, sprístupnená aj na GSM iPhonoch. Ako správne tušíte, Personal Hotspot je súčasťou pripravovaného iOS 4.3. Ak sa špekulácie potvrdia, o desať dní by mal Apple konečne svetu predstaviť druhú generáciu svojho revolučného tabletu.

komentárov
  1. ten kto mal chut si iPad zadovazit, uz tak urobil v niektorej zo susednych krajin… resp este skor, viac na zapad… ako ja ;)

    0
    0
  2. Boo: vždy su tu taký ako ty. Na tému oficiálny predaj iPadu na slovensku sa tu snáď už popísalo asi 1 000 000 komentov :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.