Internetový predajca bol nútený stiahnuť puzdra pre iPad 2

O prvých puzdrach pre očakávanú druhú generáciu iPadu, iPad 2, ste sa na MacBlog.sk mohli dočítať už v polovici decembra. Ich vierohodnosť bola otázna, najnovšie správy ju však zvyšujú. Stránky Alibaba.com, ktoré puzdra pre iPad 2 ponúkali, boli totiž nemenovanou stranou požiadané o to, aby ich z ponuky stiahli. Jedna zo spoločností, ktorá iPad 2 puzdra vyrábala, Fullchance Industrial Co., trvá na tom, že ide o skutočné puzdra pre druhú generáciu iPadu. Presné inštrukcie mali obdržať od firmy Hon Hai Precision Industry, ktorá iPhony a iPady vyrába. Hovorca tejto spoločnosti však akékoľvek prepojenie medzi ponúkanými puzdrami a firmou popiera.

Puzdra, ktoré vidíte aj na vyššie uvedenom videu, sa však už stihli dostať k redaktorom viacerých serverov. Známe stránky 9to5Mac naviac prišli aj s obrázkami očakávaného dizajnu iPadu 2, ako však uvádzajú, tieto obrázky boli donútení stiahnuť. Zdá sa, že návrhy boli veľmi blízke skutočnosti a Apple sa s najväčšou pravdepodobnosťou pokúša predísť predčasnému úniku informácií o iPade 2 skôr, ako ho sám predstaví. K tomu by malo dôjsť už tento mesiac.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.