Heureka pre iPhone – premeňte svoj iPhone na najlepšieho nákupného pomocníka

Rozsiahle stránky venované porovnávaniu cien produktov u viacerých predajcov, ktoré nakupujúcim uľahčujú výber aj prehľad o cenách, sa okrem zahraničia tešia stále väčšej popularite aj u nás. Jedným z takých serverov je aj Heureka.sk (alebo cz). Stačí do vyhľadávača zadať akýkoľvek produkt a Heureka automaticky overí ceny u všetkých predajcov, ktorí daný produkt ponúkajú. Výrazne tak šetrí čas používateľovi, ktorý už nemusí zdĺhavo ručne porovnávať ceny v rôznych obchodoch, pričom aj tak bez nutnej dávky šťastia nenarazí na ten najlacnejší. Nová aplikácia Heureka pre iPhone však posúva celý koncept na novú úroveň.

Heureka pre iPhone Samozrejme, táto aplikácia uľahčí vyhľadávanie a porovnávanie cien a obchodov v Heureke z iPhonu tým, že už nemusíte ísť na ich stránky. Skutočne veľký prínos je však v schopnosti skenovať čiarové kódy. V praxi to znamená, že prídete do obchodu, kameru iPhonu s aplikáciou Heureka nasmerujete na čiarový kód produktu a v priebehu niekoľkých sekúnd budete mať k dispozícii prehľad cien z dvoch tisícok slovenských e-shopov. Okrem toho si môžete pozrieť, aké majú ostatní s daným produktom či obchodom skúsenosti.

Heureka pre iPhone

Skenovanie čiarových kódov funguje aj v praxi presne tak, ako je sľúbené. Všetky čiarové kódy, na ktorých sme aplikáciu testovali, boli rozoznané a vyhľadané – skener je však určený najmä pre elektronické výrobky a oblečenie, s potravinami nefunguje.

Aplikácia je zdarma k dispozícii cez App Store v slovenskejčeskej verzii. Klasickí predajcovia v kamenných obchodoch zrejme z tejto a podobných aplikácií veľkú radosť mať nebudú.

komentáre
  1. Super vec, nepozna niekto z vas aplikaciu, ktora by citala ciarove kody a podla nich by som vedel o aku vec sa jedna? Som nevidiaci a rad by som nieco take privital. Inak fakt aj toto skvela vec.

    0
    0
  2. namiesto skenovať kód tam mám zadať kód …neviete ako to zmeniť, alebo čo je zle?….mám ipod touch 4.gen. ..dik….

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.