Hackerovi sa podarilo spustiť Siri už aj na iPhone 3GS

Dohady o tom, že Siri nie je na iPhone 4 k dispozícii kvôli nedostatočnému výkonu, pomerne rýchlo vyvrátili hackeri, ktorým sa podarilo Siri na iPhone 4 spustiť a používať. Najnovšie to ešte spečaťuje video od hackera Ryana Petricha, ktorému sa podarilo spustiť Siri na iPhone 3GS. Aj keď zatiaľ sprístupneniu hacku pre verejnosť bránia obavy z právnikov Applu, skôr či neskôr sa zrejme na jailbreak scénu niečo podobné dostane.

komentárov
  1. A co taky iPad2? Ci, setria si to az na iPad3? Lebo HW ani SW tomu nic nebrani. Teoreticky by malo ist stiahnut app pre iPhone…

    0
    0
  2. Vela z noviniek, ktore Apple dal “iba” do vyssich verzii HW sa skor ci neskor dostalo aj do tych nizsich cez Jailbreak. Treba chvilu pockat. Dovod – nedostatocny vykon zariadenia- je vzdy diskutabilny. Asi najviac mi chybal multitasking na 3G. Miesto jailbreaku som radsej kupil 3GSko.

    0
    0
  3. Pre kazdeho trochu inteligentneho cloveka, bola jasne, ze Siri je funkcia (jedna z mala), ktora bude predavat iPhone 4s namiesto 4, aj ked je len beta – a aj to tak je. Boli by blbi, keby takuto funkciu dali do starsich zariadeni.

    0
    0
  4. To je sice pekne, ze to rozbehali uz snad na vsektych iZariadenaich, ale pokial to nevypustia pre ostatnych, tak mi to je platne jak mrtvemu zimnik …

    0
    0
  5. no, beží to celkom pekne aj na tom 3GS.
    Z iOS 5 mám ale zmiešané pocity. Je to ešte fain aj na 3GS ale už to nie je také suverénne.. iOS 6 by asi pre 3GS už nebol vhodný :)

    0
    0
  6. Lexo: no hej, ale chybajuci multitasking pre 3G ma jasne priciny. Malo RAM. Skusal som to zapnut ale katastrofa, vobec to nemalo zmysel, aplikacie sa aj tak relaunchovali

    0
    0
  7. horsie je ze hackeri uz dokazali precitat data z keychains aj pri nejailbreakovanych iphonoch.. to je daleko zavaznejsie ako toto

    0
    0
  8. Jozef Remen: Aha, ja som to neskusal, takze som nakoniec dobre urobil, ze som pockal na 3GS -ko.

    Tankista: To je zavazne, nevedel som, ze hackeri sa dostanu do cisteho iP bez jailbreaku. Hod sem linku, prosim, zaujima ma ten zdroj, kde to pisu, mozno staci iba trochu uzivatelskej obozretnosti na ochranu.

    0
    0
  9. Moj v decembri 4 rocny iP 2G s fw tesne nieco za cislom tri, mi este dufam rok posluzi. Aj ked je fakt voci iPad2 zufalo pomaly a to ma pomaly ale isto lame na kupu 4S.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.