Grand Theft Auto III pre iPhone, iPod touch a iPad je už v App Store

Rockstar Games dodržali sľúbený dátum vydania Grand Theft Auto III pre iPhone, iPod touch a iPad, 15. decembra, a tak si túto klasiku môžete stiahnuť aj v slovenskom App Store. Aj keď mala hra pôvodne využiť hlavne grafický potenciál iPhonu 4S a iPadu 2, zahrať si ju môžu aj majitelia iPhonu 4, iPodu touch 4. generácie a staršieho iPadu, grafika však bude najlepšia na prvých dvoch spomínaných zariadeniach. Prvé recenzie si hru pochvaľujú. Samozrejme, ovládanie na dotykovej obrazovke sa napríklad s ovládačom na Playstation nedá porovnať, no je urobené kvalitne a po chvíli by ste si naňho mali zvyknúť.

Hra stojí 3,99 EUR a vďaka iTunes funkcii „Gift This App“ môžete pripraviť s touto hrou vianočné prekvapenie vašim blízkym, ktorí majú iOS zariadenie. Táto možnosť samozrejme platí aj pre všetky ostatné aplikácie a hry.

Ako vyzerá hranie na iPade 2 si môžete pozrieť napríklad na nasledujúcom videu o stránok TouchArcade:

Ako sa GTA 3 na iOS páči vám?

komentárov
  1. Pamätám si ako 13 ročný chlapec keď som to hral na 10 kilovej ps2 a teraz to je v malom 140 gramovom zariadení….úžas už sa teším na gta SA :D engine je rovnaký tak by to malo ísť.

    0
    0
  2. čo sa robí také haló okolo? veď na psp sú rôzne gta už dávno, a v lepšej kvalite s tip top framerate. hrať gta na touch screen mi príde ako z núdze cnosť.

    0
    0
  3. Klobuk dole :))) velmi sa mi to páči toto som očakaval roky o niečom takom male tenke ľahke a dokže to čo veľke kraksne :P

    0
    0
  4. @filip mne hra tiež padala cca. po minúte-dvoch hrania (na ipod touch). potom som si ho reštartol a hra už šlape tak, ako má. preto by som ti poradil reštart.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.