Google Translate pre iPhone, iPod touch a iPad – rýchly preklad slov a viet vo vašich rukách

Google Translate je internetový nástroj od Googlu, ktorý výrazne uľahčuje porozumenie cudzím jazykom. Nakoľko sa stále zlepšuje a stáva sa pokročilejším, v priebehu niekoľkých sekúnd je schopný pomerne presne prekladať slová, texty a dokonca aj celé internetové stránky medzi 57 svetovými jazykmi. Po iPhonu a iPodu touch prispôsobenej internetovej verzii naviac Google prichádza s plnohodnotnou aplikáciou Google Translate pre všetky iOS zariadenia – iPhone, iPod touch a iPad.

Google Translate pre iOS iOS aplikácia ponúka všetky funkcie známe z internetovej verzie nástroja Google Translate. Prekladanie funguje medzi 57 jazykmi, aplikácia podporuje aj diktovanie textu namiesto jeho písania (v 15 jazykoch), čítanie preložených textov (v 23 jazykoch) a ďalšie vychytávky ako zobrazenie prekladu na celú obrazovku pre jednoduchšie čítanie alebo zobrazenie posledných alebo obľúbených prekladov aj bez pripojenia k internetu. Podobne ako ostatné aplikácie od Googlu je aj Googlu Translate zadarmo a sťahovať ho môžete aj cez slovenský App Store.

Google Translate pre iOS
komentáre
  1. Super!
    už sem si ji nainstaloval, rychle vyzkoušel a fakt to rozumí i mé anglické hatmatilce.
    Samozřejmě si někdy chvilku dá na čas – třeba když zamumláte něco s hlavou pod polštářem, ale hodnotím velmi kladně.

    Hodilo by se i srovnání, pokud někdo máte, s dalšími překladači. Dost se mi líbí jibbigo a jeho zpětný překlad, aby jste viděli, jestli to pochopil správně.

    No abych to nějak zakončil – až Word Lens bude překládat do angličtiny i z dalších jazyků (a ne jenom ze španělštiny) tak v kombinaci s jibbigo a google translate se už nikdo nebude moci vymlouvat na to, že nerozuměl nápisu na ceduli / hlášení v amplionu…atd.

    0
    0
  2. Som mal nastavene cestinu do slovenciny povedal som si zabil a hodi mi to T-mobile alebo jablko hodilo narnia xDDDD zakazdim inak xD

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.