Fruit Ninja môžete na Xboxe ovládať pohybom vlastného tela

Známa „sekačka ovocia“ Fruit Ninja, ktorá patrí k základnej výbave každého iOS hráča, sa prebojovala už aj do online obchodu pre herné konzoly Xbox. Možno sa v duchu pýtate, prečo píšeme na MacBlog.sk o hre na hernú konzolu od Microsoftu. Odpoveď je jednoduchá, Fruit Ninja Kinect sa totiž zásadným spôsobom líši od verzie, ktorú poznáte z obrazoviek vašich iPhonov. Neovládate ju totiž dotykom prsta, ale pohybom vášho tela. Samozrejme, aby ste si zahrali Fruit Ninja Kinect, potrebujete okrem Xboxu aj príslušenstvo na hranie hier ovládaných pohybom – Kinect. Hru si z Xbox Live Arcade môžete kúpiť za 10 USD (800 Microsoft bodov).

Čo hovoríte na túto verziu? Zdá sa vám zábavnejšia ako verzia pre iPhone či iPad?

komentárov
  1. Tonda a tebe je co? Vstal si lavou nohou z postele? …

    Mne sa to nahodou paci. V podstate cely kinect, ta myslienka, ze clovek je ovladacom je brutalna a clovek pri tom len tak nesedi, ale aj daco robi.

    0
    0
  2. Neviem ci nebudem 10ty v poradi co ti to vysvetluje, ale musim: Fruit Ninja je jedna z top iOS hier. Cize ma u Apple fanusikov veeeela fanusikov, preto ich mozno zaujime sprava, ze si to mozu kupit aj na Xko.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.