Film o Stevovi Jobsovi: Sony sa už snaží získať práva na natočenie

Smrť geniálneho vizionára a spoluzakladateľa Applu, Steva Jobsa, zarmútila celý svet. Či chceme alebo nie, svetom v súčasnosti okrem emócií hýbu hlavne peniaze. Po tom ako stúpli predobjednávky oficiálneho autorizovaného životopisu S. Jobsa od Waltera Isaacsona o desiatky tisíc percent a biografia sa dostala na prvé miesta z hľadiska predajnosti kníh na celom svete, určite nejednému filmovému štúdiu napadlo, že životopis sfilmuje. Ako prvá sa na povrch dostala správa o tom, že sa o získanie práv na sfilmovanie životopisu od Waltera Isaacsona zaujíma filmové štúdio Sony Pictures.

(1984) Známa fotografia Jobsa stojaceho pri troch Macintoshoch, pôvodne nafotená na obálku prvého čísla časopisu Macworld. Foto: Will Mosgrove

Vyhliadky sú pritom celkom priaznivé, a tak by práce na filme mohli byť už čoskoro v plnom prúde. Záujem o život Steva Jobsa je obrovský a o filmové spracovanie by nebol o nič menší. Sony Pictures nedávno priniesli kvalitné dramatické spracovanie okolností založenia Facebooku Markom Zuckerbergom, film The Social Network.

komentár
  1. Som zvedavy, ci to natocia aspon tak vtipne ako “pirati ze silicon valley”, co bol sice iba TV film, ale natoceny naozaj dobre..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.