FIFA Soccer 12 – obľúbená futbalová simulácia po prvý raz aj pre Mac!

Vývojári z herného giganta EA pripravili príjemné prekvapenie pre všetkých fanúšikov virtuálneho futbalu vlastniacich Mac. Vôbec po prvý raz sa FIFA Soccer dostáva aj na túto platformu. Nedeje sa tak s veľkým oneskorením, ako je u Macu zvykom, ba naopak – vychádza súčasne s verziami pre všetky ostatné platformy, vrátane PC a herných konzol. Minimálne požiadavky sú Mac s operačným systémom Snow Leopard (10.6.8), Intel Core 2 Duo procesorom, 4 GB pamäte RAM, grafickou kartou ATI HD2600 alebo NVIDIA GeForce 9400M s 256 MB a na disku zaberie 6,8 GB. FIFA Soccer 12 si môžete kúpiť online napríklad z GameTree Mac, stojí 39,99 USD.

komentárov
  1. …vav, tak tomu hovorím prekvapenie, konečne, škoda len že aj PES nespraví takýto krok, keďže som väčší fanúšik psa a i napriek vysokým hodnoteniam fify, sa mi podľa gameplayu oboch demo verzi viac páči pes, ale tak uvidíme, či si ma fifa znova získa :)
    Iba kvôli “psovi” mám nainštalovaný win a iba kvôl tomu sa musím prepínať, takže toto ma veľmi potešilo :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.