Facebook aktualizoval svoju aplikáciu pre iPhone/iPod touch, pridáva nové funkcie

Facebook zverejnil aktualizáciu 3.4 pre svoju oficiálnu iPhone/iPod touch aplikáciu. Tá pridáva niekoľko vylepšení, vrátane možnosti odstrániť priateľov priamo z mobilného zariadenia, nové zobrazenie Places, možnosť potvrdiť účasť na podujatiach, zlepšený News Feed a notifikácie. Ak ste dúfali, že medzi novinkami bude konečne aj podpora pre iPad, prípadne nová verzia Facebook aplikácie vytvorená špeciálne pre tablet od Apple, musíme vás sklamať. Kým sa tak stane môžete siahnuť napríklad po neoficiálnej aplikácii Friendly Facebook for iPad (zadarmo).

komentáre
  1. Mam od vcera nahodenu. Notifikacie ako inak s velkymi obrazkami, neviem preco by na iP nestacili obycajne textove. Stabilita a take veci okolo sa tiez nejako nezmenili. Rovnake problemy v urcitych situaciach su tu stale..

    0
    0
  2. neodporucam si to instalovat …. je to plne bugov… wall je uplne zmenena a stale blbla , takze som si z installousu musel stiahnut tu povodnu …:/

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.