Epoch – iOS hra na štýl Gears of War od tvorcov Bioshocku

Ak sa radi hráte a sledujete aj hry na ostatných platformách, určite poznáte hit z Xboxu 360, Gears of War, a mysteriózny svet Bioshocku (ten je dostupný aj pre Mac v App Store za 23,99 EUR). Potom určite budete chápať, prečo sa vyplatí očakávať hru Epoch pre iOS. Tá totiž bude kombinovať engine (Unreal 3) a štýl hrania Gears of War, kedy sa musíte schovávať za dostupné prekážky a útočiť spoza nich, a tvoria ju vývojári, ktorí už majú na konte nielen Bioshock a Bioshock 2, ale aj napríklad Fallout: Tactics. V hre Epoch budete hrať za robota v post-apokalyptickom sve­te.

Bude mať Infinity Blade konkurenciu?

komentáre
  1. vyzera to hrozne :O
    Najhorsia hudba ever, a pandrlacik tam len skacka z boka na bok ;)
    Grafika je samozrejme ok

    0
    0
  2. Mno.. Zda sa ze cela hra je postavena na tom ze pandrlacik skace z boka na bok. To skutocne iOS zariadnia nemaju na viac ??

    0
    0
  3. to autor clanku myslel naozaj vazne, ze toto by mala byt konkurenciu gears of war ? mozno tak Army of Darkness ;) toto by na xbox360 skoncilo tak v kategorii “arcade games”….

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.