EA ohlásili odkúpenie vývojárskeho štúdia Firemint (Real Racing, Flight Control)

Hry Real Racing a Flight Control patria k najobľúbenejším a pozná ich takmer každý používateľ iOS zariadenia. Pochádzajú z vývojárskeho štúdia Firemint, ktoré sa teraz rozhodli odkúpiť manažéri z Electronic Arts. Obchod by sa mal uzavrieť do štyroch týždňov, finančné detaily však odhalené neboli. O úspechoch Firemintu svedčí aj fakt, že už v minulosti odkúpili konkurenčnú firmu Infinite Interactive. Okrem neustáleho zlepšovania sérií Flight Control a Real Racing pracujú vývojári z Firemint aj na novom hite Agent Squeek.

Agent Squeek od Firemint

Predaj Firemintu EA by na vývoj nových hier nemal mať žiaden vplyv

komentáre
  1. S panom bohom, ked take skvele studio odkupi taka neschopna spolocnost, ktora kazdy rok vydava to iste len mierne upravene a v inej grafike. Tak sa mozeme tesit na Real Racing ’12, o rok Real Racing ’13 a tak to pojde dookola.

    0
    0
  2. Pan Beles,
    mali by ste pisat menej marketingovo a viac popisovat realitu. Ak napisete o buducej hre, ze je to hit, tak to zatial len v rovine zbozneho zelania jej tvorcov a mozno Vas. Ale od skutocnosti je to dobre daleko. Mozno ten Agent Squeek bude hit, mozno nie. To nevedno. Pisat dopredu takyto hype je znak Vasho neprofesionalneho pristupu. Prosim necucajte si informacie z prsta, ved ste pod clankom podpisany. Prajem pekny den.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.