Duke Nukem Forever na Mac je už v predaji

Herné štúdio Aspyr v súlade s júnovým spustením predobjednávok začalo predávať hru Duke Nukem Forever na Mac. Hra, ktorá bola sľubovaná a očakávaná už asi 15 rokov nakoniec po odhalení v júni získala v priemere veľmi slabé hodnotenia. Skalných fanúšikov to však určite neodradí, a preto je dobrou správou, že je už k dispozícii aj pre Mac. Nakupovať môžete napríklad cez Steam za 39,99 USD, prípadne do nedele môžete využiť časovo obmedzenú ponuku MacUpdate Promo, kde získate Duke Nukem Forever s hrou Jets’n’Guns Gold v hodnote 20 USD za výhodnú cenu 34,99 USD. Ak už vlastníte na Steame PC verziu tejto hry, nie je nutné ju opäť kupovať, stačí si stiahnuť Mac verziu.

komentáre
  1. @duke: v prvom rade zastaraly engine, mnozstvo bugov, inteligencia nepriatelov na urovni Duke Nukem 3D, zly system zbrani, strasne nizka hratelnost a slaby humor. Ale nic som od toho necakal, mozno to niekoho zabavi a vyvazi to technicke nedostatky :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.