Ďalší možný termín uvedenia iPadu 2 – koniec februára

Podľa stránok Macotakara plánuje Apple usporiadať špeciálne podujatie pre predstavenie iPadu 2 koncom februára. Oneskorenie od uvedenia po začiatok predaja by malo byť minimálne – do predaja by sa iPad 2 mal minimálne v USA dostať ešte v marci. Na presný dátum si ešte chvíľu budeme musieť počkať, no to, že sa uvedenie iPadu 2 nezadržatelne blíži, je takmer isté. Objavili sa dokonca informácie o tom, že Apple už stihol minulý týždeň natočiť reklamu na iPad 2 v Los Angeles.

iPad 2
komentárov
  1. Som zvedavý kedy sa dostane k nám na trh, lebo už sa asi neoplatí kupovať iPad ked príde o mesiac iPad 2 :) tak už som celý žhavý :)

    0
    0
  2. To Martin Gross >Ak sa podla neoficialnych sprav zacne Ipad2 predavat v USA koncom marca, realne vidim dovoz z USA na april/maj a oficialne na SK najskor koniec juna/jul.
    Moj terajsi Ipad pojde mazelke/uz teraz sa tesi…/ a ja beriem dvojku ale urcite az ked bude oficialne na SK.

    0
    0
  3. Jop to mi je jasné že u nás minimálne 2mesiace potrvá keď to prejde z US do EU :) Ale tak asi sa už neoplatí investovať teraz keď má čoskoro výjst novšia verzia.

    0
    0
  4. Vzhledem k tomu, ze iPad prvni generace se na Slovensku jeste oficialne neprodava, docela by mne zajimalo, zda jej Apple vubec nekdy na Slovensku uvede, kdyz cca za tri tydny je tady iPad2, co rikate? Myslite si, ze je Apple az tak trapny? Ja bych se tomu uz ani nedivil. Ja skutecne jako zakaznik Applu NEMAM ZAJEM si kupovat produkt na konci jeho zivotniho cyklu, kdy se jej Apple u nas uraci predstavit. Uvedeni 30. listopadu v CR, me tedy skuterne nedojalo. Ja rovnez NEMAM ZAJEM si vyrobky shanet pokoutne jak za totality nekde pres hranice, ja si to chci koupit normalne v krame. Jesteze aspon Macy se neuvadeji s takovou prodlevou, protoze jak mam jinak produkty Applu nesmirne rad, tak bych tu firmu musel od srdce nenavidet. Ted ji aktualne nenavidim jenom za iPad, takze je to takove polovicni.

    0
    0
  5. Ja tiež neviem čo teraz, či čakať na novú verziu alebo kupovať, ale rozhodol som sa zatiaľ čakať, len neviem že aká bude uvádzacia cena na Slovensku…officiálne na SVK stále nie je ale dá sa kúpiť v hociktorom apple obchode, NAYku atď.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.