Consumer Reports popierajú hrubšie telo bieleho iPhonu 4

Krátko po spustení predaja bieleho iPhonu 4 ho jeho noví majitelia začali porovnávať s pôvodným čiernym iPhonom 4. Prvé dojmy ukazovali, že je o niečo hrubší. To neskôr potvrdili digitálnym meraním aj stránky TiPb. Consumer Reports však tvrdia opak. Taktiež podrobili biely aj čierny iPhone 4 digitálnemu meraniu a ich výsledky ukázali, že medzi nimi nie je žiaden rozdiel. Skôr ako chybe v meraní môžeme tieto rozdiely pripisovať jednoducho nedokonalostiam výroby. Rozdiel nameraný stránkami TiPb bol tiež minimálny – len 0,2 mm. Hrúbka bieleho iPhonu 4 by teda mala byť identická s čiernym, avšak môže sa stať, že práve váš bude o niečo hrubší. Na kompatibilitu s puzdrami by to väčší vplyv mať nemalo.

iPhone 4 porovnanie Consumer Reports
komentárov
  1. ved sa jedna len o toleranciu plus minus nejake desatiny milimetra …to je normalne pri kazdom vyrobku, ktory sa vyraba hromadne …podla mna sa moze stat ze i dva cierne iphony nemusia mat rovnaku hrubku ..tak preco z toho robia taku vedu ?

    0
    0
  2. Toto je naozaj mozne len v US. Pri pouziti posuvneho meradla (sublera z obrazku) sa automaticky dopustame tzv. chyby druheho radu. Vypovedna hodnota takehoto merania je pre nejake seriozne porovnania nulova.

    0
    0
  3. Radšej mali povedať že to je O 0,2mm hrubsie naschval, alebo že to boko potrebné ako že 0,2mm je úplne bežná odchýlka a každý môže mat iPhone rôznych rozmerov :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.