Chcete mať istotu, že je váš iPhone v bezpečí? Skúste puzdro Tank

Ak vám obavy o váš iPhone nedajú spávať, alebo sa často pohybujete v prostredí, kde mu hrozí nebezpečenstvo, kúpa kvalitného puzdra je jediným riešením, ako ho ochrániť. Máloktoré puzdro však vydrží to, čo novinka „Tank“ od firmy Case-Mate. Tvrdá vonkajšia strana puzdra je nárazuvdzorná, vo vnútri je zase materiál, ktorý absorbuje otrasy. K dispozícii je aj vysúvateľný kryt na displej. Okrem toho, že v tomto puzdre môžete po iPhone prejsť autom, spĺňa alebo prekonáva aj americké vojenské štandardy.

Cena je stanovená na 60 USD a je k dispozícii v oficiálnom online obchode.

komentáre
  1. presne toto musim mat, neviem si predstavi ze by som to bral niekde na turistiku. Bez tohto, to by som iPhone rozmlatil po prvej ture.

    0
    0
  2. no nepise sa tu o vodotesnosti . Hravam airsoft a tam dostava iPhone4 pekne zabrat (voda prach pady) , ale kupil som si sice hovadsky drahe ale s IP68 normou puzdro lifeproof a natacam vide spod vody ;o))). Urcite neprezide prejazd autom ale to sa mi dufam nestane . Skor sa mi stava ze prsi a potrebujem navigaciu pocas dazda – to mi splna lifeproof. Navyse lifeproof je na to co dokaze lahke a neurobi s iphona velikanske tazke kladivo.

    0
    0
  3. Tento produkt ma mozno dobre crashtest vysledky, no absolutne nemysli na cielovu skupinu. Majitelia iP maju radi cisty slim dizajn a tato opacha to len tazko splni – a to nehovorim o farbach. Cele mi to pride ako puzdro z 90 rokov :)

    Ako nahradne puzdro pre turistiku s iphonom mozno dobra volba ale ta roleta a vnoreny display – pri kazdej akcii odtahovat roletu… :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.