Biely iPhone 4 je o 0,2 mm hrubší ako čierny, väčšinu puzdier a krytov to neovplyvní

Hneď po tom, ako sa biely iPhone 4 dostal do rúk prvých zákazníkov, sa začali na internete objavovať správy, že je oproti čiernej verzii hrubší. Teraz už poznáme aj presné miery – aj keď to Apple v oficiálnych technických špecifikáciách neuvádza, biely model je oproti čiernemu hrubší o 0,2 mm (9,3 mm vs 9,5 mm). Použiteľnosť väčšiny puzdier a krytov tento minimálny rozdiel nemôže ovplyvniť, no najmä v prípade tesných nasúvacích krytov je istá nekompatibili­ta možná.

Biely iPhone 4 je hrubší

Zdroj: TiPb.com

komentárov
  1. Ja som si vcera isiel kupit kryt na moj biely iphone 4 a musim potvrdit ze ked som si vybral uPlne tesny tak mi to vyskakovalo z rohov pretoze je fakt o trosicku hrubsi cize som si ho nemohol kupit :( cize nejaky citelny rozdiel tam fakt je :)

    0
    0
  2. ten rozdiel je v hrubke jednej ochranned folie. Prave som nameral 9,7 az 9,8 na mojom ciernom vo foliach a zatial sa nenasiel kryt do ktoreho by s foliami nevosiel.

    0
    0
  3. jaaaj boze :D ten bieli by som nekupil uz len preto ze neni rozdiel od cierneho :D a este preto ze naco ked ma vist o pol roka 5tka.. potom nevidim vyznam v bielej farbe a ak si dakto mysli ze ked ma bieli je tim daco viac tak je chory mozog :D

    0
    0
  4. matej nemyslím, že si niekto bude namýšľať, že je viac. Niekomu sa proste viac páči biely a to je celé, nejdem sa s nikým hádať ktorý iPhone je krajší pretože to je hlúposť. To sa objektívne posúdiť nedá

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.