Best Buy vám k novému televízoru dá zadarmo aj Samsung Galaxy Tab 10.1

Americká sieť obchodov s elektronikou Best Buy spustila novú akciu, v rámci ktorej získate k nákupu nového televízora zadarmo tablet Samsung Galaxy Tab 10.1. Ponuka sa týka vybraných 3D televízorov od Samsungu a okrem tabletu k nim získate aj 3D Starter kit s dvoma pármi 3D okuliarov a niekoľko 3D filmov. Akcia platí do 27. augusta. Vyzerá to tak, že HP nie je jedinou firmou, ktorej sa príliš nedarí s predajom tabletov. Aj keď Samsung Galaxy Tab 10.1 je zrejme populárnejší, o obrovskom záujme sa určite nedá hovoriť. Apple sa v súčasnosti so Samsungom súdi a žiada úplné zablokovanie predaja všetkých Galaxy tabletov a smartfónov v EÚ, pričom sa mu už na krátky čas podarilo zablokovať predaj Galaxy Tabu, avšak toto rozhodnutie bolo nakoniec neplatné.

iPad a Samsung Galaxy Tab, rozoznali ste ich na prvý pohľad?

komentárov
  1. Úplně lehce se dají rozpoznat – nepodobají se vůbec (velikost ikon, spodní řádek, rozměry displeje, stavový řádek nahoře, ikony….

    0
    0
  2. Luma…Samsung sa ani nesnazi kopirovat OS….je to zbytocne porovnavat…iPad je iPad…

    iPady sa davali zadarmo, k autam, bazenom, notebookom, TV, motorkam a dokonca ako zapisne na vysokej skole….a je toho este urcite ovela a ovela viac….neviem odkial ste vydedukovali info, ze ked rozdavaju Galaxy tab tak ze sa slabo predava….

    0
    0
  3. Marko: ipad bol rozdavany najcastejsie predajcom inych zariadeni, teda od dodavatela bol kupeny. Zato bestbuy funguje ako jeden z najvacsich predajcov, ktory funguje aj ako dodavatel. To je zvlastne, ze to rozdava prave betbuy.
    To mas ako s hp touchpad: nebolo by divne, keby k motorke pribalili touchpad za 100$, divne je, ked ho za stovku predava bestbuy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.