Až 96 % majiteľov iPhonu 4S je so svojim telefónom spokojných

Prieskum firmy ChangeWave sa uskutočnil začiatkom novembra a skúmal názory viac ako 200 majiteľov iPhonu 4S na svoj nový telefón. Výsledky sú pre Apple priaznivé. Až 96 % majiteľov označilo možnosť veľmi spokojný alebo skôr spokojný, pričom veľmi spokojných bolo 77 % a skôr spokojných 19 %. To prekonáva aj spokojnosť s iPhonom 4, s ktorým bolo minulý rok v júli veľmi spokojných 72 % majiteľov a skôr spokojných 21 %, čo je spolu 93 % spokojných používateľov.

Zákazníkov najviac potešil inteligentný osobný asistent Siri, ďalej si pochvaľujú jednoduchosť používania, nový fotoaparát a rýchlejšie prehliadanie internetu. Naopak, sťažovali sa najmä na chýbajúce 4G (LTE) a problémy s výdržou batérie. S tou batériou to však nie je až tak horúce, až 40 % majiteľov totiž zaznamenalo kratšiu výdrž batérie, no len 8 % všetkých majiteľov povedalo, že to je pre nich veľký problém a 20 % to považuje trochu za problém.

Spokojnosť zákazníkov s iPhonom 4S

Aké sú najobľúbenejšie vlastnosti iPhonu 4S…

Spokojnosť zákazníkov s iPhonom 4S

… a čo na ňom majiteľov najviac mrzí.

Ako ste na tom vy? Čo máte na svojom iPhone 4S najradšej a čo by ste zmenili?

komentárov
  1. Po problemoch s nemoznostou volat a prijat hovor ktore vyriesila vymena fonu mi vadia uz len pomale GSM data. Inak bez pripomienok.

    0
    0
  2. iOvce, takže čo, že by neboli.
    Málo kto prizná, že je nespokojný s tým čo si kúpil. Aj ked mu vadí veľa vecí, stále nadáva,…

    Mám kamaráta, čo stále nadáva na iP4,… stále ho niečo na tom vytáča, tak som mu ponúkol rôzne alternatívy v specktre všetkých OS, ktoré splňajú jeho požiadavky a potreby.

    Odpoveď, ja som s ním spokojný :D, o hodinu zas nadáva :D

    0
    0
  3. Som rada, ze existuju mudri ludia ako Stanley, ktori su presvedceni jedine o svojej pravde.
    Obcas nadavam na iPhone 4 ale kebyze to porovnam s tym, kolko som nadavala na HTC a kolko nadavam oproti macbooku na hpcko s windowsom, tak apple vedie totalne na plnej ciare.
    Tym nehovorim, ze sa nenajdu ludia, ktori su spokojni s HTC a windowsom.
    A Stanley, este taka zaujimavost. To, ze tvoj kamarat nadava neznamena, ze kazdy uzivatej iPhonu je presne taky ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.