AT&T potvrdilo októbrové vydanie iPhonu 5

V súlade s predošlými špekuláciami dnes viceprezident amerického mobilného operátora AT&T údajne potvrdil, že iPhone 5 príde na trh začiatkom októbra. Informoval o tom svojich manažérov, ktorí majú pripraviť svojich zamestnancov na „veľmi rušné obdobie“. Aj keď mobilní operátori nezvyknú byť v predstihu informovaní o novinkách týkajúcich sa iPhonu, vzťahy AT&T boli vždy nadštandardné. Ešte donedávna boli iPhony predané v USA oficiálne použiteľné len v ich sieti. Do koľkých krajín sa iPhone 5 v októbri dostane a či medzi nimi budú aj európske štáty vrátane Slovenska sa zrejme dozvieme až po jeho predstavení, ktoré by sa malo odohrať koncom septembra.

komentárov
  1. Nikito, Nikito, až bude novej Iphone 5 takhle vypadat, zařadíš se do řady a budeš jásat, jakej je to jedinečnej dizajn :-). Stejnou situaci jsem už zažil s Iphone 4, nejdřív ohlas na uniklou fotku: “trapnej fake, vypadá to jako trapná tuctovka s Číny” a pak, co už bylo jasný že fotka je pravá, stejní lidé: “no ale když se na to takhle znova dívám, tak to nevypadá vůbec špatně” – tehdá jsem se náramě bavil.
    Takže bacha na to, počkej si až budeš s jistotou vědět co je a co není opravdu od Applu, abys věděl co se ti vlastně má líbit :-).

    0
    0
  2. Suhlasim so Suro… Ja mam iPhone 3G a neplanujem kupu iPhone 5… vsetko je to to iste akurat ked to dojde na Slovensko tak je to stale drahsie a drahsie. No uvazujem o kupe niecoho co ma Androida, lebo Apple je uz dost trapny svojou politikou co sa tyka developerov a ich trapnymi pokusmi zbavit sa konkurencie. Ved je jednoduchsie vyhrat pretek o prve miesto ked sutazi len jeden.

    0
    0
  3. Co frflete, ved ten obrazok sa mi paci, kludne by tak mohla 5-ka vyzerat, niektori si naozaj robite z Applu modlu, a akoby nad ich dizajn nebolo…Raz kazdemu dojdu napady, skor ci neskor… :)
    A uprimne, uz im drzim palce iba v oblasti pocitacov…

    0
    0
  4. Olé: S poslednou vetou Tvojho komentára si mi zlepšil deň! Veľmi trefne napísané! :-D

    A ku tomu článku: nie je to zaručená informácia a možno len chcel niekto opäť pomútiť vodu, alebo „byť dôležitý“, ..

    0
    0
  5. To Olé: Tento obrázok behal netom už pred rokom, ako nový “iP4” (neviem, či nie dokonca pred dvoma, ako nové “3GS”) ;-)
    Takže toto, zaručene nie je iP5. To by grafik, čo spáchal toto dielo, mohol žalovať Apple za plagiátorstvo :))))

    0
    0
  6. Olé: Presne tak. To, čo popisujete, je typické pokrytecké správanie väčšiny zákazníkov tejto spoločnosti – kúpili by aj kravské lajno s logom Apple, ktoré by sa navyše lesklo. Myslím že žiadna iná spoločnosť nemá tak sfanatizovaných zákazníkov, ako práve Apple. Vôbec im neprekáža, že majú vlastne všetci to isté – so zámerne nevyužitým potenciálom, aby mali čo updatovať každých pár mesiacov – a podporujú monopolné správanie. Seriál Futurama to pekne parodoval.

    0
    0
  7. Kua nech uz je tu sa neviem dockat :)))) nech vize ako chce chcem ho :)))) a ked bude aj 64GB veria tak si normalnce cvrknem :)))

    0
    0
  8. Psittacula: ty mas nieco ine ked hovoris ze vsetci maju to iste ? Predpokladam ze ty nemas od Apple nic a ani si to nikdy neskusal. Si presny priklad Slovaka ktory odsudzuje nepoznane. Koli takym ako ty sme tam kde sme.

    0
    0
  9. Olé, (o)(o), Sg, Iwan, sur, Psittacula, ob kopli ste si a co aspon sa vam ulavilo? sup na dsl alebo zive onanovat v diskusiach.

    0
    0
  10. Len tak: Milý nadějný hochu, jsi li schopen (jak pevně věřím) pochopit krátký psaný text, tak jsi si mohl možná všimnout, že jsem jenom Nikitu s humorem upozorňoval, jaká úskalí může nést předčasné kritické komentování různých fotek, které spekulují o novém telefonu. Ta příhoda loni byla docela úsměvná a tak jsem si dovolil si na ni maně vzpomenout. O mém vztahu k samotnému iPhonu to nevypovídá vůbec nic. Nevím co to tedy má společného s tvými úzkostlivými představami o kopání. A vzhledem k úrovni tvého příspěvku slova o ulevení si na tebe sedí jak tvoje ctěná prdel na hrnec :-) .

    0
    0
  11. minosvk: Ste celkom vedľa, pane. :-) Mal som Mac, mám Mac, mal som iPod, mám iPod, no na iPhone a iPad som im už neskočil.

    0
    0
  12. Jedine, v com im fandim, su pocitace a OS X… v tom su iny v dobrom zmysle slova. iPhone a iPad su ine v zlom zmysle slova a ludia pomaly vytriezvuju a uvedomuju si to…

    0
    0
  13. Ole, snazis sa aby tvoj prejav bol kultivovany a s urcitou davkou mudrosti ci vtipu no opak je pravdou. Nikita poukazal na zbytocnost a zaroven pribuznost pouzitej grafiky so Samsungom a ty si sa hned snazil jeho koment a zaroven zakaznikov spolocnosti Apple zosmiesnit tym, ze nevedie co chcu.

    To, ze Apple udava trendy ci uz v technologiach alebo designe je fakt staci sa pozriet na trendy ako All in one, unibody, iTunes, app store, iPhone, iPad.

    K tej tvojej “usmevnej” historke vela ludi zmenilo nazor na design iPhone 4 az ked bol realne na trhu a dal sa aj osobne pozriet. Nerozumiem preco by clovek nemal pravo zmenit nazor a hlavne ak povodne vychadzal len s ilustracnych grafik.

    0
    0
  14. Ole: Moj prispevok vobec nebol smerovany na teba, neviem preco si to tak vycitil. Reagoval som na Psittaculu a take vseobecne hlasky typu ”ty by si si kupil aj asus keby ho kupil apple a zacal predavat pod svojou znackou.”
    Ba naopak. S tvoj prispevok ma pobavil a tiez som si spomenul na trapas okolo iphonu 4…

    0
    0
  15. Psittacula: Tak potom preco si mal mac a mas mac, mal si ipod a mas ipod? Keby si mal iphone tak mas iphone, taktiez aj iPad. :P

    0
    0
  16. miso: Co si uvedomujem? :D Ze neexistuje konkurencia? To ma serie, to mas pravdu. No pokym bude jobs zit, tak apple asi podliezat latku nebude.
    Ak zacne a pride nieco lepsie, nevaham na to prejst.

    Ono to imho nie je o zaslepenosti, ale o dovere. A dovera vychadza z osobnych skusenosti. Co ty asi nemas, ked si len zaslepeny :P

    0
    0
  17. Len tak: No tak teda dobře, žerty stranou, jde přeci jen o Apple :-).
    A jistě máš pravdu, že člověk má právo změnit názor, nikdo tu ovšem nepsal nic o tom, že nemá.

    0
    0
  18. iPhone 5 vyzera dobre ak bude dizajn podobny fotke budem len rad pretoze mne sa velmi pacil aj vzhlad iPhonu 4 pretoze bol odlisni a koako pozeram tento bude zase niecim inym lepsi takze sa velmi tesim ked vide :)

    0
    0
  19. mio: Osobnu skusenost prave ze mam… ok, iphone hardware je skvely, no iOS je neuveritelne nudny, obmedzeny a vsetci sa tvaria a presviedcaju sami seba, ze nie :-( Dovera? Prave z tej ludia vytriezvuju…

    0
    0
  20. Lens: v pohodě, já nereagoval na tebe, ale jenom na jiné tvrzení, že se tady kope a uráží. Jsem rád, že většina to umí brát s humorem a pobaví je to.
    Ono estetické dojmy jsou hodnotou hodně zrádnou a nestálou a dělat nějaké kategorické, neřkuli konečné závěry může být, jak se loni ukázalo, záležitost ošidná.
    A jsem přesvědčen, že lidé upravují své dojmy podle značky. Není to koneckonců nic zvláštního, dobrý paradoxy lze třeba objevit u anonymních degustací vína, nebo poslechu hudby naslepo. Lidé mají prostě vlohy sami sebou manipulovat a je fajn, když si to jsou ochotni alespoň připustit :-) .

    0
    0
  21. Všeci ste zneho hotovi, a za tu cenu ktoru sa predava na Slovensku si najdete ovela vykonejsi a lepsi mobil plati sa za znacku a nie vykon iphone 5 bude dobra chara a za nekrestanske love

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.