Apple zamestnanci dostanú týždeň zaslúženého plateného voľna

Tim Cook rozposlal zamestnancom Applu e-mail, v ktorom ich informuje o týždňovom platenom voľne, ktoré ich v USA čaká počas vďakyvzdania. Pôjde o pracovnú dovolenku a zamestnanci si ju zaslúžili výbornými výkonmi, ktoré podali. Ako inak by sa Applu podarilo lámať všetky (vlastné) rekordy a radiť sa medzi najinovatívnejšie firmy na svete. Apple naviac čaká obzvlášť silné obdobie – vianočné sviatky – na ktoré je pripravený, slovami Tima Cooka, „najsilnejšou ponukou produktov v histórii“. iPhone 4S bude zrejme doposiaľ najúspešnejším iPhonom a obrovským hitom je medzi zákazníkmi aj iPad 2. iPod oslávil 10. narodeniny a stále je najobľúbenejším hudobným prehrávačom na svete. V neposlednom rade sú tu prenosné a desktopové Macy, ktoré taktiež dosahujú nevídaných predajov.

Dovolenku si teda zamestnanci Applu skutočne zaslúžia. Samozrejme, nejaký personál musí v obchodoch a na technickej podpore počas pracovných dní byť, a preto budú mať nárok na dovolenku neskôr. Netreba zabúdať, že deň po vďakyvzdaní je tzv. „Black Friday“ (čierny piatok), ktorý je asi najrušnejším nákupným dňom v roku.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.