Apple zamestnal dizajnéra, ktorý odhalil dizajn Siri ešte pred zverejnením

Pred vydaním iPhonu 4S sa toho o inteligentnom osobnom asistentovi Siri nevedelo veľa. Hovoriť sa o ňom začalo až tesne pred samotným predstavením. Stránky MacRumors.com vtedy spojili sily s dizajnérom používateľských prostredí Jan-Michaelom Cartom. Ten na základe informácií, ktoré získali MacRumors od dôveryhodných zdrojov, vytvoril až prekvapivo presnú repliku Siri. Ak si pozriete nižšie uvedené video, možno si ani neuvedomíte, že nejde skutočne o rozhranie Siri, ale o prácu fanúšika. Najväčším rozdielom je názov Assistant namiesto Siri.

Spolupráca s MacRumors sa Cartovi určite vyplatila. Zrejme aj kvôli tejto práci si ho všimlo Apple a ponúklo mu prácu. Ponuku samozrejme prijal a o svojej sedem mesačnej stáži v Apple informoval Cart aj na svojom osobnom blogu, kde sa so svetom podelí o najnovšie zážitky z Cupertina.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.