Apple údajne najme druhého výrobcu pre iPad 3 na túto jeseň

Apple údajne plánuje najať popri Foxconne druhého výrobcu, aby pokryl dopyt po pripravovanom iPade 3 v tomto roku. Podľa DigiTimes sú najpravdepodob­nejšími kandidátmi Quanta Computer a Pegatron Technology. Pegatron pritom taktiež údajne obdržal objednávku na výrobu iPhone 5. Podľa DigiTimes však nepôjde o nástupcu iPad 2, ale skôr o rozšírenie ponuky o model s vyšším rozlíšením. O podobnej správe z iného zdroja sme informovali už minulý týždeň. Pokým predošlá správa však hovorila o zariadení totožnom s iPadom 2, no s väčším rozlíšením, podľa DigiTimes by malo byť ešte ľahšie a tenšie, ako je iPad 2.

Nový iPad by mal doplniť, nie nahradiť iPad 2Podľa DigiTimes by mal byť nový iPad uvedený do predaja na konci tretieho, prípadne na začiatku štvrtého štvrťroku 2011. Apple údajne plánuje výrobu 13 miliónov jednotiek v treťom štvrťroku. Dohady o treťom iPade v roku 2011 sa objavili už pred vydaním iPadu 2. Následne ich však schladilo vyhlásenie Apple, že rok 2011 bude „rokom iPadu 2“.

komentárov
  1. Palik … nieco sa ti snad nezda v nadpise???? :-DDD
    Skusme sa na to pozriet spolu ;-)
    Jozo si najme na kosenie travy Fera, a to najmä preto ze Fero je usilovny.

    Pochopil si rozdiel Palik? ;-)))))) … a teraz sup sup k ucebniciam ;-)

    0
    0
  2. Palik sa nesekol, si precitaj vsetky prispevky v case za sebou – podla jeho upozornenia to opravili. Povodne tam bolo siroke a ;-)))

    0
    0
  3. Tak ale to potom zapalili Palika, opravili chybu v clanku a nedali o tom do diskusie vediet. A kedze su moderovane komentare, tak si kazdy napise to svoje a ukaze sa to az o tri hodiny.

    0
    0
  4. Poprosim vsetkych mudrlantov, nech si precitaju este raz na co som reagoval… Bolo tam slovo najmä (v preklade najviac) a uz to redakcia opravila ako sami vidite a aj to priznala… Takze nabuduce poprosim citat aj v suvislostiach a presnejsie… :)

    0
    0
  5. Ked je debata moderovana, preco musim citat o palikovi a prehlasovanom a?
    Upozornenia na chyby davajte radsej mailom a tak sa vyhnete blbym offtopic kecom o spisovnej slovencine. Diky :)

    (Tu je tolko OT, ze nakoniec moj post je k teme…)

    0
    0
  6. iPad 3 ma byt s HD displejom a pre profesionalov co na nom chcu robit dizajnovanie a video editovanie takze nieco ine ako iPad 2.

    A toto vraj uz Foxxconn odvratil a vsetko budu produkovat oni.

    0
    0
  7. Ahojte, som prave v USA. Oplati sa mi teraz kupit iPad 2 (hned zajtra ho objednat)? Budem tu tak do konca septembra…

    0
    0
  8. Ano kup si ho, je lacnejsi ako v EU a iPad 3 / iPad 2 HD nebude pre bezneho cloveka. (Vsetko za predpokladu ze bude iPad 2 HD a nie nejaky vylepseny iPad 3). Ale do iPadu 3 neni co dat este okrem nejakych vylepseni ako Megapixely na kamerach ale inak nic.

    0
    0
  9. Filip tiež som kúpil iPad 2 včera v Kanade. iPad 3 (ak vôbec bude takto skoro) nebude konkurovať ipadu 2.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.