Apple spustil nový obchod so zvoneniami pre SMS správy a notifikácie

Možnosť nakupovať zvonenia pre iPhone tu už bola dlho, no keďže za ne treba platiť podobne ako napríklad za piesne v Music Store, a vytvoriť si vlastné je veľmi ľahké, veľký záujem verejnosti nevzbudili. Apple to však nevzdáva ani tu a rozširuje ponuku o zvučky na zvonenia pre SMS správy a notifikácie. Ich ponuku nájdete po otvorení iTunes na iPhone/iPode touch/iPade, kde dole nájdete kategóriu Tones. Okrem pôvodných zvonení sú nižšie dostupné aj nové zvučky. Cena zvonení je aj naďalej 1,29 EUR, zvučky sú za 0,99 EUR.

Vadí vám, že máte rovnaké zvonenie ako všetci ostatní majitelia iPhonov? Môžete to ľahko zmeniť.

komentárov
  1. kurna ked hra stoji 0,79 eur, za ktorou je docela vyvoj a 45s pesnicky ktora uz na seba zaraba predajom albumu 1,29 eur tak je nieco zle…

    fakt je to brut predrazene, malo to byt za par centov ako promo toho hudobnika, nehovoriac o tom, ze si to kazdy moze ringtone spravit sam :O

    0
    0
  2. ahoj, plánujem si zaobstarať môj prvý iphone….
    Dúfam, že tomuto článku nemám rozumieť tak, že zvonenie si môžem nastaviť len z hudby, ktorú mi ponúka Apple?
    Môžem použiť vlastné mp3 ako zvonenia na kontakty, na SMS a neviem ešte akých notifikácií?
    dík

    0
    0
  3. skoda, radsej mohli tie ceny zrazit aspon na polovicu….skutocne nevidim dovod este aj za toto platit navyse ked dnes naozaj nie je problem si urobit zvonenie alebo zvucku z cohokolvek

    0
    0
  4. Tu to trochu prestrelili, neoplati sa to. Rusky vyber za nemecke ceny. Zvlast ked vytvorit si vlastne je uplne jednoduche kludne aj pomocou Garageband. Asi mam pochybny vkus ale zohnat tam nejaku dobru instrumentalku je tuhy oriesok. Teraz, ked mame IOS5 a vlastny ton sa da nastavit prakticky na vsetko, to uz je daleko zaujmavejsie.

    0
    0
  5. Vtip je v tom ze vela ludi si to radsej stiahne, pretoze je to pohodlne. Zvonenia, tapety na plochu su a budu stale dobry biznis.

    0
    0
  6. Kto je sikovnsjei ten si zvonenie vytvori. skoda ze sa uz zvonenia nedaju pohodlne robit v iTunes a treba dalsie softy.. osobne mam spravenych par zvoneni a to staci..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.