Apple predstavil nové obaly Bumpers pre iPhone 4

Už 10. februára spúšťa Apple v spolupráci s mobilným operátorom Verizon v USA predaj nového modelu iPhonu 4 určeného pre siete CDMA. Od klasického GSM modelu sa takmer v ničom nelíši, no v dizajne došlo k minimálnym kozmetickým úpravám kvôli inému systému antén – mechanický prepínač Mute sa posunul o niečo nižšie. V súvislosti s CDMA iPhonom tak Apple začal predávať nové obaly Bumpers, ktoré majú otvor na boku zariadenia väčší, a tak sú kompatibilné nielen s GSM, ale aj CDMA verziou iPhonu 4. Keďže tlačidlá pre úpravu hlasitosti sú stale na rovnakom mieste a mechanický prepínač je tak jediným rozdielom, aj ostatní výrobcovia budú zrejme ponúkať puzdra so zväčšeným otvorom pre Mute, ktoré budú vďaka tomu kompatibilné s oboma verziami iPhonu 4. Nové puzdro Bumper v porovnaním s predchádzajúcou verziou máte možnosť vidieť na nasledujúcom videu:

komentár
  1. Ochranný obal na 2 věci. Po pár měsících používání zjistíte, že Vám velice krásně “doškrábe” boční kovový pásek (přesněji viditelně vyleští šmouhy). Je to tím, že se po čase obal docela rozvolní a dostává se pod něj nečistota, která při pohybu vytvoří tyto “škrábance”… Takže nedoporučuju…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.