Apple predčasne rozposlal uvítacie e-maily služby iCloud

Pripravovaná online služba od Apple, iCloud, bola v betaverzii prístupná vývojárom už od leta, no jej spustenie sa očakáva až po zajtrašom podujatí, kde bude predstavený aj nový iPhone. Samozrejme, nemalá časť podujatia bude venovaná predstavovaniu tejto služby a je možné, že verejnosti bude prístupná hneď po jeho skončení. Tak či onak, zatiaľ stále platí, že je dostupná len pre vývojárov. Vďaka omylu v Apple však už minimálne jeden používateľ dostal predčasne uvítací e-mail iCloudu. Okrem zbežného popisu obsahuje e-mail aj odkaz na stránky, kde má byť k dispozícii návod na nastavenie a spustenie služby. Keďže ešte iCloud spustený nebol, nefunguje ani spomínaný odkaz a stránky, na ktoré odkazuje, sa ešte na Apple serveroch nenachádzajú.

Vitajte v iCloude. Službe, ktorú sme ešte nespustili. Zdroj: AppleInsider

komentárov
  1. …nemyslím si, že išlo o omyl v Apple so zaslaním predčasného uvítacieho e-mailu, nakoľko Apple už min týždeň dovolil používať iCloud aj “nedeveloperským” AppleID. “Sam” obdržal e-mail na základe svojho prvého prihlásenia do iCloud tak ako všetci ostatní nedočkavci :) Dokonca od minulého týždňa (možno aj dlhšie) funguje už aj presun MobileMe via http://www.me.com/move na iCloud a všetko už beží bez problémov aj pre verejnosť :) (http://tinyurl.com/6emchze)

    A ako MobileMe user-a ma potešila kapacita 20 + 5 GB úložného priestoru na iCloud miesto štandardných 5 GB! :)

    0
    0
  2. Tom: na http://www.icloud.com sa prihlás pod Apple ID a Password, ktoré používaš v AppStore, a pustí ta “dnu” aj ked nie si developer… skúšal som to na troch mojich apple ID (z toho jedno MobileMe ID) a všetky mi prešli…

    0
    0
  3. @eten lenze ako to moze fungovat ked nie je na danom acc iOS 5 ?? pretoze skusal som to na 3ch acc a samozrejme kazde jedno mi vyhodilo ze nie je to mozne pretoze apple id neobsahuje iOS 5 =) ci uz id ktore sa uziva na store, alebo mobileme..

    0
    0
  4. Eten Cross, aku verziu Liona mas na compe?
    Mam Lion 10.7.1 a nepusti ma to. Zrejme to bude chciet 10.7.2 ktory je zatial ako Beta pre developerov

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.