Apple povolil opakujúce sa platby v iTunes Store, prvá kompatibilná aplikácia je The Daily

News Corporation včera v spolupráci s Applom predstavili novú aplikáciu The Daily. Tá predstavuje prvú aplikáciu, ktorá má reálnu šancu vo všetkých smeroch nahradiť a vyrovnať sa bežnej každodennej tlači. Bola vytvorená špeciálne pre iPad a denne v nej budete mať k dispozícii všetky aktuality a originálne články. The Daily pre iPad v sebe spája hĺbku a kvalitu časopisu, no obsah je doručovaný s pravidelnosťou novín a aktuálnosťou internetu.

The Daily pre iPad Čo je však na The Daily najzaujímavejšie je, že ako prvá aplikácia v App Store prináša možnosť predplatného, teda automaticky sa opakujúcich platieb. Po prvých dvoch týždňoch používania The Daily sa budete môcť rozhodnúť pre predplatné za 0,99 USD týždenne alebo 39,99 USD ročne. Táto čiastka vám potom bude automaticky sťahovaná z vášho účtu priradeného k iTunes kontu.

The Daily pre iPad

Po dlhých vyjednávaniach tak zrejme Apple a vydavateľstvá konečne dospeli k dohode, a tak môžeme očakávať, že po The Daily bude nasledovať aj množstvo ďalších novín a časopisov, ktoré sa rozhodnú pre rovnaký spôsob platieb.

The Daily pre iPad

Aplikácia The Daily je už zadarmo dostupná v App Store. iPhone podporovaný nie je a minimálnymi požiadavkami je iPad s iOS 4.2.

komentáre
  1. Presne tú informáciu som potreboval, lebo márne som opätovne skúšal aplikáciu prevziať, jednoducho to nešlo/ čo je škoda keďže 2 týždne je to zadarmo.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.