Apple ponúka možnosť vrátenia peňazí pre súčasných predplatiteľov MobileMe

Nová služba iCloud predstavená na WWDC nahrádza doterajšiu webovú službu MobileMe. MobileMe bola služba platená, zatiaľ čo iCloud bude zadarmo. Predplatné na MobileMe sa platí na rok dopredu. Tí, ktorí si ho kúpili len nedávno, majú teraz dve možnosti. Buď budú naďalej využívať MobileMe, ktoré pobeží súbežne s iCloudom do 30. júna 2012, alebo využijú práve oznámenú ponuku spoločnosti Apple o vrátení časti sumy za predplatné. Výška sumy bude vypočítaná z toho, koľko používateľ reálne MobileMe službu používal.

Apple na svojich stránkach umiestnil online formulár, po ktorého vyplnení používateľ žiada o vrátenie časti predplatného. Do formulára sa zadáva prihlasovacie meno na MobileMe, osobné údaje a číslo účtu v medzinárodnom tvare spolu s ďalšími potrebnými údajmi na cezhraničný finančný prevod. Zostáva len dúfať, že Apple po spustení iCloud skutočne časť predplatného vráti. Vzhľadom na výšku ročného predplatného MobileMe – 99 USD, by zvyšná suma mohla byť celkom zaujímavá a určite ju nemalá časť používateľov použije na iTunes Match, ktorého cena bola stanovená na 29 USD.

komentárov
  1. predplatné mi končí 6. júla…. požiadam, nepožiadam? :) ako je to trošku proti logike, ale zase na druhú stranu ich chápem, určite sa nájde dosť zákazníkov čo nepožiada o vrátenie peňazí, a centík k centíku urobí určite zaujímavú sumu. Viem že Apple ako spoločnosť nie je na to odkázaná ale ten prístup sa mi nepáči.

    0
    0
  2. Ja som mal trial MobileMe, ktorý mi vypršal dva týždne pred konferenciou s tým, že mi poslali výzvu, aby som zaplatil, inak, že mi zmažú dáta. Zmazať mali 7. júna. Nezaplatil som, prišlo WWDC a mail, že mi predlžujú platnosť do 30. júna 2012. Poteší :)

    0
    0
  3. “I understand that once my MobileMe account is canceled, I will lose access to MobileMe Mail, Contacts, Calendar, iDisk, Gallery and all other MobileMe services. I understand that all MobileMe services will stop and all my data will be deleted from MobileMe servers. I also understand that I will not be able to reactivate my MobileMe subscription. ”

    Také malé info pre špekulantov :) Po vrátení čo i len časti predplatného, strácate okamžite všetko spojené s MobileMe :) Nie ako keď Vám vyprší predplatné a mail@me.com môžete ešte využívať naďalej… Ešte že moje renew z 10/2010 bolo načasované ideálne :)

    0
    0
  4. Takze uz som skoro formular odoslal, ale uplne dole stoji: I understand that once my MobileMe account is canceled, I will lose access to MobileMe Mail, Contacts, Calendar, iDisk, Gallery and all other MobileMe services. I understand that all MobileMe services will stop and all my data will be deleted from MobileMe servers. I also understand that I will not be able to reactivate my MobileMe subscription. By submitting this form, I am agreeing to cancel my subscription.

    Takze s tymto nesuhlasim… :)

    0
    0
  5. apple uz je trapna. pouzivam mobile me 7 rokov. najskor zacali z mac.com zmenili sprostost na mobileme a teraz zmenia nazov na icloud a pozajtra to zmenia na iZabudninavsetko.com!!!

    0
    0
  6. Myxin: do pola SWIFT sa zadava SWIFT kod banky a do pola IBAN sa zadava IBAN. SWIFT je identifikacia banky a IBAN je identifikacia uctu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.