Apple opravuje chyby aktualizácie pre Apple TV 4.4 verziou 4.4.1, ktorá prináša ešte závažnejšie problémy

Minulý týždeň Apple okrem sprístupnenia iOS 5 a iCloudu priniesol softvérovú aktualizáciu s mnohými novinkami aj pre Apple TV. Apple TV Software Update 4.4 však podľa všetkého priniesol aj mnoho bugov. Rýchlou reakciou Applu je vydanie aktualizácie 4.4.1. Tá však zrejme nevyšla podľa plánov – mnoho používateľov totiž hlási, že im po jej nainštalovaní nejde Apple TV vôbec.

Apple našťastie nepodarenú aktualizáciu medzitým stiahol a teraz sa očakáva, že vydá verziu 4.4.2, prípadne opravenú verziu 4.4.1.

komentárov
  1. Tyto problémy s upgrady mě hodně trápí. Nejde wifi, vyjde aktualizace a přestane jít bluetooth, vydají aktualizaci a nejede ani jedno. Ohlédněte se zpět a uvidíte ten počet aktualizací aktualizací .
    Navíc se OSX stal nejsnadněji napadnutelným systémem na trhu. Děravý jak řešeto :(
    Skutečně ten kdo má macka na práci, musí vždy trpělivě čekat, než se vše doladí a hodně zvažovat, zda už instalovat.

    0
    0
  2. Podla mna sa to len nafukuje, pozrite si historiu hocijakeho prehravaca na trhu – xtreamer, google tv, atd.. vsade je to to iste, proste konkurancia tlaci na vydavanie hot updatov bez dokladneho testovania…

    0
    0
  3. Ano, tiez som si vsimol tento trend a dost ma to znepokojuje. Na to, aby to bolo sposobene Jobsovym odchodom, je to este prilis kratka doba, vyvojove cykly su ovela dlhsie… ale moze to byt ciastocne sposobene tym, ze Steve sa uz v poslednych mesiacoch (az roku) kvoli zdravotnemu stavu menej angazoval do niektorych veci a vyberal si len klucove projekty ktore sam dozoroval. Hovori sa v tejto suvislosti o iPhone 5, ktory mal byt poslednym “Stevovym” projektom…

    @MarkPad – mas pravdu, no prave v tom vzdy bola konkurencna vyhoda Apple, ze davali na trh len veci, ktore boli poriadne dotiahnute. Aj preto svoje projekty ako iPhone alebo iPad tak dokonale tajili, aby neboli pod tlakom verejnosti vydat ho k nejakemu ohlasenemu datumu, ak este nie je vsetko ready. A ja len pevne dufam, ze sa nedaju zlakat do tejto pasce sucasneho trhu a zostanu verni svojim hodnotam, pre ktore ich tolko ludi uznava a su im verni.

    0
    0
  4. MarkPad: Toto nie je argument – Sorry. Apple sa vždy snažil vydať a dostať na trh funkčný produkt. Ak mu v jeho produkte nemalo niečo fungovať “na 100%”, tak to tam ani nedali. Myslím, že každý oželie absenciu niečoho funkčného, ako mať prítomnosť niečoho, čo nefunguje tak, ako má… Práve preto si ľudia obľúbili Apple a preto ho aj kupovali. Nevedeli síce všetko, ale to čo vedeli, robili dokonale. No nie som si istý, či tomu je tak aj v poslednej dobe. Ľudia v Apple by nemali podľahnúť konkurencii, ale ísť si stále svojim smerom, ktorý nastavil Steve. “Think different”.

    0
    0
  5. z apple to ide dole vodou ne po smrti Jobsa, ale uz dlho. Nechapem, ako niekto s vlastnym usudkom, niekto nezaslepeny marketingom, moze produkty apple povazovat za technologicky OK.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.