Apple nedodržal termín spustenia iTunes Match – do konca októbra

iTunes Match je názov novej služby od Apple, ktorá umožní synchronizáciu celej hudobnej knižnice v iTunes s ponukou iTunes Music Store. Bez ohľadu na pôvod vašej hudby (za predpokladu, že ju predáva aj Apple) ju tak budete mať po zaplatení poplatku za iTunes Match všade, kde máte pripojenie na internet (zo všetkých iOS zariadení a iTunes). Napriek tomu, že už aj u nás môžeme nakupovať hudbu v iTunes Music Store, iTunes Match bude najprv len v USA.

Tento termín Applu nevyšiel. Zdroj: The Verge

V skutočnosti by však mal byť iTunes Match v USA dostupný už dnes. Apple totiž počas podujatia „Let’s Talk iPhone“ oznámil, že službu v USA spustí koncom októbra. Keďže už dnes vidíte v kalendári 2. november, Applu sa to očividne nepodarilo. Spustenie služby by však nemalo byť ďaleko, Apple už údajne ohľadom noviniek, ktoré prináša, školil aj svoj personál.

komentárov
  1. nech idu do certa, za vsetko maly poplatok, to ma byt zadarmo ja im mam platit za to ze si kupim iphone a chcem si ho zalohovat

    0
    0
  2. vies si predstavit keby zacali vsetci co maju nejake zariadenie od apple, tlacit svoju hudbu do iCloud… tak na to by nemal kapacitu ani google :)

    zalohovat si svoj iphone mozes… a aj hudbu (len nie automaticky na vsetky zariadenia naraz)

    0
    0
  3. amnart: co trepes, za zalohu sa neplati. itunes match ti umozni dostat vsetku hudbu, ktoru mas z inych zdrojov ako iTunes Store do “apple sveta”, cize za $25 rocne ti skonvertuje vsetku hudbu do 256kbbps AAC formatu

    0
    0
  4. Ocividne nevies o com pises cloud je zadarmo a sluzba itunes match sluzi na zlegalizovanie tvojej hudobnej zbierky najprv si zisti podrobnosti a potom pis dristy.

    0
    0
  5. Amnart, nie to je niečo iné, ide o to, že ak máš vo svojom pc, alebo iPhone alebo inom zariadení hudbu kt. si si “oficialne” zakúpil z iného zdroja ako iTunes, tak ti Apple v prípade predplatenia povolí prístup k digitálnemu obsahu na Apple serveroch z akéhokoľvek miesta v slušnej kvalite aj so všetkými ostatnými vecami ako CD cover a pod. Toto by ti mali sprístupniť aj v prípade, že vlastníš verziu v horšej kvalite. Ak chceš vedieť viac tak si pozri prezentáciu apple ale už neviem ktorú..:(( v každom prípade sa jedná o legalizáciu tvojej hudobnej knižnice. A to isté sa plánuje aj s filmami ale to sú iba špekulácie zatial…

    0
    0
  6. Amnart mozno naraza na hlasku ktora sa v tom case objavovala pri zalohe do iCloudu. Je tam totiz zadara 5GB a moja zaloha bola 1.3GB, nechapem potom preco mi prisla push notifikacia, ze nie je dost miesta na zalohu, kupte si viac miesta.
    Pritom tam mam volnych este 3,7GB…

    Ak je to marketingova push, tak dakujem, plasit ludi, ze nebude zaloha ked nezaplatia je tiez trosku pod uroven applu si myslim ja. Zobral som to ako bug, omyl, alebo chybu typu – “Nemali ste mi vydat este 2€?” – “Aháá, prepacte.”

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.