App Store dosiahol 10 miliárd stiahnutí, výherca súťaže získal darčekovú poukážku v hodnote 10 000 USD

Pred približne týždňom spustil Apple počítanie stiahnutých aplikácií, pričom hranica, ktorá sa mala dosiahnuť, je 10 miliárd stiahnutí. Zároveň Apple oznámil, že šťastlivec, ktorý si stiahne práve aplikáciu, ktorá túto hranicu presiahne, získa darčekovú poukážku pre iTunes Store v hodnote 10 000 USD.

App Store 10 miliárd stiahnutí

10 miliárd stiahnutí bolo prekonaných už tento víkend a výhercom sa stal Gail Davis z Veľkej Británie, ktorý si stiahol bezplatnú aplikáciu Paper Glider. Pre porovnanie, kým iTunes Store dosiahol 10 miliárd stiahnutých piesní, prešlo takmer sedem rokov od jeho spustenia v roku 2003. App Store to zvládol za dva a pol roka.

komentárov
  1. “Pre porovnanie, kým iTunes Store dosiahol 10 miliárd stiahnutých piesní, prešlo takmer sedem rokov od jeho spustenia v roku 2003. App Store to zvládol za dva a pol roka.”

    Len s tým rozdielom, že ak nemá človek jailbreak, tak jediná možnosť ako stiahuť aplikáciu je app store. Pri hudbe je tých možností xyz…

    0
    0
  2. @trulo: dám ti radu, keby si sa pokúsil stiahnuť nejaký trebárs anglicko-slovenský slovník z AppStore, vedel by si, čo znamená anglické ‘billion’ (nie je všetko zlato, čo sa blyští) v našej slovenčine a k tomu si mohol aj vyhrať 10 tisíc (thousand) USD :)

    0
    0
  3. Rozdiel bude asi aj v tom ze mnoho (presne statistiky mi nie su zname) aplikacii v app store je free. Ale len tazko sa da najst pesnicka ci album, ktore su zadarmo :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.