Aplikácie v App Store už začínajú byť pripravené na iOS 5

Pri prehliadaní informácií o najnovších aktualizáciách vašich obľúbených aplikácií z App Store si môžete všimnúť, že jedna zmena je celkom častá – vývojári totiž už teraz ponúkajú verzie kompatibilné s iOS 5. Po oficiálnom sprístupnení tejto aktualizácie pre verejnosť, ktoré prebehne pravdepodobne možno už zajtra, bude mnoho aplikácií s novým iOS plne kompatibilných. Samozrejme, na iOS 5 ešte nie sú pripravené všetky aplikácie, kompletný prechod na novší systém a podporu nových funkcií môžeme očakávať v najbližších mesiacoch.

~~Za tip ďakujeme čitateľovi s prezývkou „sucho“.~~

komentáre
  1. … možná je MS ještě v nějakém jiném, speciálním, programu, ale v oficiálním developers programu Apple ještě nepřijímá aplikace přeložené v novém XCode do AppStore. Stále se čeká na uvolnění GM verze. IMHO na úterní akci bude uvolněna GM a veřejně bude 5 dostupná tak nejdříve do 14 dnů.

    0
    0
  2. 2 Mirek – tych aplikacii je viac a urcite nie len MS :-) IOS5 compatibility zrejme u vacsiny znamena, nie to, ze je skompilovana v najnovsom XCode, ale to, ze je aplikacia otestovana na betach iOS5 a neboli zaznamenane ziadne problemy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.