Aktualizácia iOS 4.3 je už hotová, verejnosť ju bude mať k dispozícii zrejme až s iPadom 2

Softvérová aktualizácia pre iPad, iPhone, iPod touch a Apple TV, iOS 4.3, je už vo fáze Golden Master. V praxi to znamená, že je už hotová a čaká len na vydanie pre verejnosť. Medzi kľúčové novinky, ktoré má priniesť, patrí funkcia Personal hotspot, zlepšená podpora pre streamovanie videa cez AirPlay a možnosť nastaviť funkciu bočného prepínača na iPade. Pre verejnosť bude iOS 4.3 sprístupnený zrejme až po Apple Media Evente, ktorý sa bude konať budúcu stredu, 2. marca, a sústredený bude na predstavenie iPadu 2.

komentárov
  1. aj ja, uz teraz sa mi stale viac a viac prehlbuje homebutton, ak prepinam aplikacie v multitaskingu.. :/ Myslim, ze v 4.3 by sa mali aplikacie prepinat tahanim troch prstov po obrazovke.

    0
    0
  2. Jedine na co sa tesim je ze so 4.3-kou bude coskoro aj unlock na iPhone 4 …konecne tak budem moct pouzivat phone naplno aj na cestach v zahranici…ovsem pokial t-mobile nezlacnie roaming data natolko ze sa mi neoplati mat vo vrecku ropec roznych simiek krajin kde cestujem….

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.