Aktualizácia hry Infinity Blade prináša nové prostredia a nepriateľov, momentálne je vo výpredaji

Napriek nie najlepšiemu načasovaniu stojí určite za pozornosť nová aktualizácia pre jednu z najlepších (minimálne po grafickej stránke) hier pre iOS zariadenia, Infinity Blade. Prináša totiž balík nového obsahu „The Deathless Kings“, ktorý pridáva prostredie podzemného väzenia, viac ako 10 nepriateľov, nové vylepšenia pre vašu postavu a ďalšie novinky. Ak už Infinity Blade vlastníte, táto aktualizácia je k dispozícii zadarmo. Pre ostatných pripravili vývojári špeciálnu zľavu – hru si teraz môžete kúpiť len za 2,39 EUR.

Infinity Blade The Deathless Kings
komentáre
  1. oplati sa kupit si to? pocul som ze tie prechody pomedzi sceny sa nedaju nejako velmi ovladat a ze to skor posobi ako natocene video

    0
    0
  2. rackom: hral som to a mas pravdu, 70percent hry su videa ktore ti pustia po kazdom pomaly kroku ked bojujes 4min a dalej len cakas na milion strihov,po grafike dobre ale inac nuda

    0
    0
  3. 2 rackom – za tuto cenu sa to podla mna oplati, ja som sa pri hrani bavil, len povodna cena mi prisla premrstena, na to ako kratka hra to je (bola), ale nici nazor ti nezaruci, ze ta hra bude bavit, to uz musis odhadnut sam :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.