Aj Santa používa Siri – nová reklama na iPhone 4S

Do Vianoc už ostáva menej ako týždeň, no napriek tomu ešte mnohí z nás nemajú jasno v tom, čím potešiť svojich najbližších. Apple nám preto aj v najnovšej reklame pripomína iPhone 4S. Do popredia pritom dáva unikátneho inteligentného osobného asistenta Siri, ktorý zatiaľ nemá medzi ostatnými smartfónmi konkurenciu, aj keď sa na nej už pracuje. Namiesto bežných používateľov však Siri používa Santa. Vďaka iPhonu 4S si rýchlo zistí, ako sa dostať k deťom, aké počasie ho po ceste čaká a taktiež si v e-mailoch vyhľadá zoznam poslušných a neposlušných detí. Santa si prostredníctvom Siri vypočuje aj e-mail od svojej manželky, ktorá mu pripomína, aby to nepreháňal s koláčmi, ktoré ho v navštívených domácnostiach čakajú. Úplne nakoniec Santa zisťuje, koľko ho ešte čaká stretnutí – 3,7 miliardy.

Používate napriek absencii slovenčiny Siri na iPhone 4S aj vy? Na čo najčastejšie?

komentárov
  1. Siri najcastejsie vyuzivam na zapisanie poznamky, tel.cisla, ci nastavenie budika. je to ovela rychlejsie ako vyklikavat rucne. Dalej sa mi osvedcila pri ‘googleni’, aj tu je rychlejsie opytat sa Siri ako manualne zadavat hesla do vyhladavaca. Velka skoda, ze momentalne nepozna slovenske mapy, viem si velmi dobre predstavit ako vyhladava a navrhuje body zaujmu…
    inak s rozpoznavanim slov zatial spokojnost (pouzivam anglicku verziu).

    0
    0
  2. Pepo, Iwan: Nesvítí, to je jen odraz. Filmaři používají přisvětlení hodně a tady to mohl být i účel – aby bylo to jablíčko výraznější.

    0
    0
  3. To ten stav batérky ze zelena biela, tak to sa urcuje podla toho kde je to, to tak má byť.. šak skús pustit siri, tam bude biela, a mapy a tam budes mat zelenu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.