Aj Orange zverejnil ceny iPhonu 4S, oproti Telekomu sú bez viazanosti vyššie

Ceny, za ktoré u nás predáva Orange iPhone 4S, sú známe už od včera. Oproti cenám Telekomu sú bez viazanosti vyššie. Ďalším rozdielom je to, že zatiaľ čo Telekom ponúka len 16 a 64 GB verzie iPhonu 4S, Orange do ponuky zaradil len 16 a 32 GB. Minimálne podľa e-shopu sa zdá, že v bielej farbe je dostupný len vyšší, 32 GB model, ktorý je naviac len na objednávku. 16 GB iPhone 4S bez viazanosti stojí v Orangei 690 EUR (v Telekome 609 EUR), 32 GB 810 EUR (v Telekome 64 GB 829 EUR). Zaujímavé je, že iPhone 4 zostal v ponuke aj naďalej v 16 a 32 GB (nie 8 GB, čo je nový lacnejší model), a jeho ceny sú bez viazanosti len mierne nižšie ako ceny iPhonu 4S – menší iPhone 4 (16 GB) stojí 640 EUR a väčší (32 GB) 800 EUR. Podľa zvoleného paušálu môžete mať iPhone 4S 16 GB pri viazanosti už od 99 EUR, 32 GB od 199 EUR.

komentárov
  1. Neviem odkiaľ to máte, ale aj Telecom predáva iba 16GB a 32GB model. Čo som pozeral, tak žiadny operátor neponúka 64GB model.

    0
    0
  2. Tak Orange je sakra drahy aj co sa tyka pausalov, cize nikomu, kto chce Iphone a je v Tmobile sa neoplati kvoli nemu prechadzat. Pruser je, ze Tmobile predava len 16GB a nebude zatial predavat ani 32GB a uz toboz nie 64GB iphone4S, to oznamila samotna spolocnost vsetkym predajcom.

    Ani Orange nepredava 64GB, maju len do 32GB a aj to len na objednavku. Za tie nehorazne ceny by som cakal trochu iny pristup a sluzby. Ale co, sme na Slovensku…

    0
    0
  3. root: mozes cakat kolko chces, neutrasie sa nic. Vazne si myslis, ze zlavnia, ked iPhone 4 ceny sa pomaranc rozhodol nechat rovnake (teda na urovni 4S) ako boli? Po viac ako rok predaja?

    0
    0
  4. … celéééééé zle!!! Pracujem v Rakúsku a už teraz ma bombarduju s iPhone 4s na akciu kedže mam iPhone 4… za ( 39€ )… iPhone 4s 16 GB = O €, 32 GB = 49€ a 64 BG = 149€… akože čo teraz tým chcel Orange dokázať??? no to, že si nechám iba ich paušál štart!!! :-)

    0
    0
  5. Fakt niet co dodat, Orange nesklamal, samozrejme nadsadene ceny, proste bez chrbtovej kosti nahrabat co najviac penazi. Som cital, ze ked sa zacne predavat 4s, a 4 zostane s nim, tak sa bude predavat o hodne menej, aspon verim, ze v US to dodrzia. Tito Hajzli co, nemaju inu konkurenciu v predavani Iphonov si mozu nadsadit cenu aku chcu. Samozrejme som cakal, ze Iphone 4s sa bude drzat okolo tych 700e, ale ze medzi 4 a 4s bude rozdiel 10-50e ? nie su normalni! Pekne v Cechach v apple store treba nakupit a vysr*t sa na tychto hazjlov….

    0
    0
  6. ja som tiez vychashoval telekom za 16GB cierny, telefonovanie plati zamestnavatel, tak co usetrim na pousale za rok si za to kupim telefon bez viazanosti

    0
    0
  7. Nepochopim tuto diskusiu, ze to este nema moznost odpovedat na prispevok, bieda a co sa tyka ceny (reakcia na Jozef Remen) tak skutocne neviem ci je mozna daka zlava, ale chcel som pockat na vianocnu ponuku, nemusim to mat zas presne v den oznamenia predaja to skutocne nie, zas taky fanusik nie som, pokial ide o kvalitu a design to hej tomu fandim. V kazdom pripade mam pripravenych 800e ale ked nebude lepsia cena zobriem aj tak na nejakej 100ke mi nezalezi. Samozrejme iba 64GB ine nechcem, tak vidim ze ORANGE ani neponuka a Telecom snad ale mozno to ani nemaju na sklade, uvidime o mesiac.

    0
    0
  8. Tak ak s tymto si spokojny ze to o 200 a 300 e preplatil potom sa vrat do prveho rocnika na zakladku a spocitaj si to :)

    0
    0
  9. to Afro-to je spokojnost iphone za 1388,26€,ked si zratas pausal na dva roky + telefon tak si spokojny len ti a pomaranc ale vsetci ostatny su sklamani…Pri tej cene pausalu by mal byt telefon za 1€ aj tak by to bolo drahe.

    0
    0
  10. to shelbygt: chlapce ak chces nieco rozpravat o matematike, tak sa aspon nauc gramatiku.. potom clovek nevie, ci si robis srandu, alebo stale chodis na zakladnu skolu. Ked si zriesis pausal aj s datami, co predpokladam, ze dany clovek spravil tak po 18 mesiacoch mozes menit telefon aj pausal.. Po druhe za danu cenu ma clovek aj dany pausal, vies nie vsetci co chcu iphone su deticky, ktore nepretelefonuju 10e mesacne, ale ak napriklad ja ten pausal za cca 40e mesacne potrebujem a vyuzijem, vysvetli mi jedinu vec, preco by som mal kupovat iphone za 600-800 v CR alebo v ugande, ak ho tu mozem mat za cca 350-450?? Samozrejme vsetci by sme boli radi, keby ten telefon bol za 1e k danym pausalom, ale povedz mi ake ine riesenie mi ostane, ak ten pausal tak ci tak platit budem a musim, kedze tu zijem a budem ho vyuzivat.. To nie je len orange sk, to su vsetci nasi operatori..

    0
    0
  11. Nechápem, prečo do toho pletiete paušál. Keby si nekúpil iphone, tak ani paušál nemáš. Ja mam paušál za 20E, ktoré využijem aj s iphonom, aj bez nej. Takže, ak si Iphone kúpim za cca 400E pri tomto pausali, tak som spokojný, lebo som ušetril 200E.
    Tí, ktorý ste kúpili iphone za plnú cenu, ako telefonujete? Dobýjate si kredit, alebo voláte strašne málo?

    0
    0
  12. jimbo a pausal to napisali za mna. Svoj 40e pausal potrebujem, vyuzijem a patricne si nan zarobim. root a shelbygt su totalne mimo, ak myslia vazne to, co napisali.

    0
    0
  13. to jimbo:deticky len mozno tvoje,ja nemam pausal a mam data aj volam a urcite neplatim tolko co ty a tie chybicky co si nasiel tak prepac vsemocny boze lebo ty si neomylny a nikdy si neurobil pravopisnu chybu a nebudem sa s tebou hadat o tom lebo ako ty davate pomarancu a ostatnym prachy a tie ceny tak vyzeraju ake su….

    0
    0
  14. tak sa ta pytam, ako mam vyriesit moju situaciu.. prevolam mesacne 40e a chcem si kupit iphone.. mam ist do CR? tak bud si chlapce uplne mimo, alebo nevies ani co chces napisat.. ked si nekupim iphone od orange, alebo t-mobile, tak bude lacnejsi? kolko rokov ze sa to iphone uz predava u nas a o kolko “zlacnel”? napis mi teda ty najidealnejsie riesenie, budem ti vdacny, naozaj..

    0
    0
  15. Afro len aby si nedopadol tak jak ja… Kúpil som iPhone 3GS na paušal za 43€, zadný kryt som mal mierne poškrabaný lebo sa mi otlačil od kľúčov, telefon mi po 3 mesiacoch zhasol úplne z ničoho nič, odniesol som ho do skur*eneho orangeu a nezreklamovali mi ho … Takže takto sa orange správa k svojím zákazníkom. Že rok a 8 mesiacov mám platiť za telefon ktorý v podstate vôbec nemám a ani som nevyužil ….

    0
    0
  16. mudr.nudl: nerozumiem.. ak zoberiem pausal od orange, budem platit 40e nadalej.. cize nic sa nemeni a za telefon zaplatim o cca 250e v cechach viac(ako keby som ho zobral z Orange).. nerozumiem teda ako “usetrim”?

    0
    0
  17. Jimbo : Ak platíš taký paušal a nechceš prejsť na iný tak potom je pre teba vhodné takéto riešenie… Lenže ja už takému operátorovi nedám ani korunu za to ako sa chová k zákazníkom… Uvidíš sám ak pôjdeš reklamovať iPhone…

    0
    0
  18. @gronnky mas pravdu, su to svine, ale vela ludi nema z coho vyberat

    @jimbo najdolezitejsie je urcit si priority. ak vela volas, tak o2mojafirma (najmenej zaplatis 25e a najviac 55e) je najvyhodnejsi oficialny pausal, ale musis si kupit iphone 4GS v ugande alebo hongkongu (ci kde to je take lacne) alebo v cesku, aby si ho mal lacny. oficialny hovorim preto, lebo ked zavolas do orange a budes na nich tlacit, ze ci ti vedia ponuknut nieco preco by si u nich mal byt – tak sa da nieco upiect (mozno aj by si kupil vyhodne aj iphone s viazanostou). No ked vsak potrebujes rychle 3G siet, tak orange je zrejme jasna volba. A aj ked nevolas vela (20e a menej), tak sa ti oplati kupit iphone zase niekde v zahranici a v orange mat pausal bez viazanosti, ci s viazanostou ale ovela vyhodnejsi ako keby si ho bral s mobilom.

    aj som sa zapotil pri tom…

    0
    0
  19. ano, mame tu tendenciu byt chytraci, ale v konecnom dosledku prerobime. totiz: ak ponuknete iPhone za 100 eur, tak pocet zakaznikov porastie geometrickou radou. a zarobite ovela viac na pausali. preco? lebo psychologicky clovek radsej zaplati mesacne o 30 eur viac ako jednorazovo o 300 eur (aj ked za 10 mesiacov je to jedno)

    ale co je pointa diskusie? : smutny fakt ze jednoducho iPhone je z hladiska businessu OUT. jednoducho, pre operatorov je jedno ci predavaju iphone alebo android. lacne androidy im zarabaju tolko isto ako by lacne iphony. lenze vedia ze drahe iphony predaju skor ako drahe androidy. z ikony segmentu sa stal pre operatorov iba luxusny artikel nehodny masoveho nasadenia. dokaz? vsimli ste si zmienku o novom iphone na stranke orangu?

    je to bohuzial tak, ale mozeme si za to my, spotrebitelia, jednoducho nemame dost penazi a spravame sa iracionalne: iphone si kupujeme NAPRIEK tomu ze je drahy. ale nie v takom mnozstve aby to bolo pre operatorov signifikantne. takze je to takto: relativne uzka skupina ludi si kupuje iphone tak ci tak, ci je drahy a ci lacny. potom tu je ista skupina ludi ktori by si kupili lacnejsi iphone, ale ak nieje, kupia si android. a potom je tu obrovska skupina ktorej je to jedno a kupi si android za euro.

    z hladiska operatorov je to potom uplne logicke a je im ale uuuplne jedno ci predaju 10 iphonov alebo 10 androidov.

    totiz zabudame ze nam iphone nepredava apple

    0
    0
  20. Aj ruzovy aj oranzovy operator maju len 16 GB a to som obehal dost predajni v BA. Klasika neodhadli a neznaji mapu :-) Mohli objednat aspon par kuskov aj vacsich kapacit pre nas nenasytnych :-)

    0
    0
  21. A dá sa v Telekome aj reálne kúpiť neviazaný iPhone 4S 16GB, za tých 609 eur? Teda neblokovaný a nebrandovaný? Alebo ma rovno odbijú, že majú skladom telefóny iba pre ich zákazníkov?

    0
    0
  22. Dnes som volal do Telekomu a iPhone 4s bez PAUSALU nepredavaju … volal som aj do Orange a tam ho predavaju, ale za slusne palky. O2 mi povedali, ze ho “este” neponukaju. V ceskom online Apple store mi ho zas nechcu poslat na Slovensko :)) Maju to pekne premyslene, vychcanci

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.