Aj O2 bude predávať iPhone 4S, najdrahšie zo všetkých

Operátor O2 Telefónica začne predávať od pondelka 7. 11. nový iPhone 4S. Za svojou konkurenciou, Orangom a Telekomom, mešká desať dní, keďže tí začali telefón predávať už 28. 10.

Rovnako ako zvyšní operátori, ani O2 nebude ponúkať všetky verzie telefónov. V jeho ponuke sa zatiaľ ocitne len 16 GB model v bielej a čiernej farbe. Stáť bude 760 eur, čo je výrazne viac ako u ostatných slovenských operátorov.

Pre porovnanie, v Orange sa nedotovaný telefón predáva od 690 eur, v Telekome od 609 eur. V českom Apple Online Store, ktorý v Európe ponúka jednu z najlepších cien, stojí najnižšia verzia iPhonu 4S v prepočte len 578 eur.

Okrem priamej kúpy si bude môcť zákazník kúpiť telefón aj cez službu O2 Mobil s mesačnými platbami. Informáciu nám potvrdila hovorkyňa O2 Martina Jamrichová. O2 začal predávať telefón od Apple minulý rok, keď do svojej ponuky zaradil iPhone –4S– 4. S tým meškal oproti zvyšným slovenským operátorom o 17 dní.

Foto: Apple/O2

komentárov
  1. “O2 začal predávať telefón od Apple minulý rok, keď do svojej ponuky zaradil iPhone 4S”

    to ich potom predbehol o rok, nie? :-)

    ale som zvedavy na dotovane ceny..

    0
    0
  2. strasne vela si pytaju zato…kto im da dnes 760e za iPhone ktory inde stoji o stovku – dve lacnejsie….nechapem jak ho mozu priniest na trh za taku cenu

    0
    0
  3. ak dajú dobrú cenu pri paušály, tak to je v pohode.
    ale aj tak mi je to divné, lebo český O2 iPhone 4S nebude predávať vôbec a náš O2 je jeho dcéra…

    0
    0
  4. Nechapem naco ich vobec davaju do ponuky za taku cenu, to sa vazne najde taky blbec co to kupi…alebo to robia len aby mohli povedat, ze maju iPhone v ponuke.

    0
    0
  5. Minulý rok som v O2 kupoval iPhone 4, vtedy ho mali asi najlacnejšie (690) a tak som chcel aj nové 4S kúpiť u nich, ale v deň predaja ho nemali a nikto nevedel ani kedy bude. A máme to tu… Ja som len rád, že som kúpil v Telekome za 609. O2 už nevie čo so sebou, tá cena, no neviem či bude niekde na svete drahší 16GB 4S-ko, gratulujem O2… a zároveň navždy zbohom!

    0
    0
  6. DARKO. a kúpil si ho v pohode v telekome? Lebo som na macblogu v inej diskusii čítal že v telekome sa neda kupit nedotovana 4S

    Vopred diktátora za info

    0
    0
  7. Ja som ho kúpil hneď prvý deň v KE v obchodnom centre v neznačkovej predajni, ale v pohode, im vôbec nevadilo, či je za plnú sumu. Zato predtým som bol v inej predajni a krútili ústami, že len na paušál a že im došiel len jeden kus :DDD

    0
    0
  8. Mna by len zaujimalo odkial mate takuto informaciu ze o2 bude predavat iphone 4S? Uz som raz cital v minulosti (mozno rok dozadu) ze o2 mala predavat iphone ale na online stranke medzi telefonmi nebol a v predajni tiez o nicom nevedeli.

    0
    0
  9. tak to je aky podraz … Naozaj v Telekome uz stoji 16 GB 749,00 €!!!
    Tak bezny jav v trhovej ekonomike je taky, ze niekto nasadi cenu, po nom konkurencia zacne predavat za nizsiu cenu, tak ten prvy sa snazi prisposobit a znizit cenu na uroven konkurencie.
    U NAS JE TO NAOPAK? Telekom pride najskor so super cenou, konkurencia vyrukuje s totalne premrstenymi cenami, a co to? TELEKOM SA DOROVNA NA VYSSIU CENU!
    whoa!

    0
    0
  10. Detto. Ale kto mal odložené prašule cca 609 euráčov, tak za 599 má teraz 4-kový 8-gigový v telekome :D a ešte ušetrí … to sú ale ku*vy

    0
    0
  11. Ja priamo z predajne… Najprv mi v jednej predajni v NR odmietali predat telefon v plnej sume a ked som konecne nasiel taku, kde ho aj mali a aj by mi ho dali, tak predajca s usmevom na tvari, ze “ale od dnes plati novy cennik”.

    0
    0
  12. A preco stale riesite kupu iPHONE u nas, ked su take zle podmienky jeho kupy? Ved mame okolo Rakusko a cesko, kde sa da usetrit stovky eur a este si spravite krasny vylet do zahranicia. A uz vobec nechapem, nad rozculovanim ze preco NR nemaju toto a toto ved v malych mestach sa ani necudujem, ze sa taketo veci deju (na slovensku). Vsetko, je to dane o dopyte a ponuky, ak nebudu predavat dotovane telefony v dostatocnom mnozstve, mozno ich to donuti klesnut s cenami.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.