Action Movie FX – oživte vaše videá špeciálnymi efektmi

Action Movie FX je prvou iOS aplikáciou od spoločnosti Bad Robot Productions. Tá sa na čele s JJ Abramsom zaoberá špeciálnymi efektmi vo filmoch. Za zmienku stojí práve premietaný film Mission Impossible – Ghost Protocol, prerobený Star Trek alebo seriál Lost. Práve tieto skúsenosti sú zdrojom inšpirácie pre vytvorenie aplikácie Action Movie FX, ktorá umožní vytvárať prekvapivo kvalitné špeciálne efekty na obrazovkách vašich iOS zariadení.

Stačí v aplikácii natočiť video a v priebehu niekoľkých sekúnd či minút doňho dokážete pridať ohromujúce a realisticky pôsobiace efekty ako z amerických trhákov. Aplikácia je v App Store dostupná zadarmo a po jej nainštalovaní máte k dispozícii dva špeciálne efekty – raketový útok a kotúľajúce sa auto. Naviac sú k dispozícii ďalšie efekty ako letecký útok, požiar, vrtuľník a tornádo, ktoré sú dostupné v dvoch prídavných balíkoch za 0,79 EUR za balík. V budúcnosti by mali pribudnúť aj ďalšie efekty. Action Movie FX je kompatibilná s iPhonom 3GS, 4 a 4S, iPadom 2 (iPad nie je podporovaný zrejme kvôli absencii kamery) a iPodom touch 4. generácie.

Krátka ukážka toho, čo dokážete veľmi rýchlo vytvoriť v tejto aplikácii:

komentárov
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.